prettige garage, er is altijd overleg over hoe en wat en terugkoppeling als het anders is dan afgesproken en ook netjes afgehandeld.
Fijne sfeer, als je de auto brengt weet men exact wat er aan moet gebeuren en er staat een gratis leenauto klaar
Goede snelle en vakkundige service tegen een betaalbaar prijs.
Zoals altijd zeer klantvriendelijk
Alles verloopt met persoonlijke aandacht. Vriendelijk en deskundig.
Ik had plotseling problemen met mijn auto. Ik belde en kon de volgende ochtend meteen terecht. Het bleek een snel op te lossen probleem te zijn. Ik kon wachten en een kwartier later reed ik weer weg in mijn eigen auto (in plaats van in de leenauto). Superfijn!! Ook goede tips gekregen hoe ik dit probleem in de toekomst zelf kan voorkomen.
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ik ben goed ingelicht over de nodige werkzaamheden voortkomend uit de APK en deze zijn snel/netjes uitgevoerd. Ook over extra vragen werd flexibel meegedacht.
Kom hier al jaren altijd goed geholpen en vakkundig personeel.
Apk en pechhulp onderhoud was niet nodig ik had te weinig km gereden Top en eerlijk ben al 7 jaar klant
Telefonisch goed bereikbaar. Je kunt altijd vlot terecht, transparant over geleverde werk en bijbehorende kosten.
Elke afspraak bij de vakgarage Isselt verloopt heel soepel met heldere communicatie. In dit geval hadden wij te maken met storing meldingen op het dashboard, tussendoor mocht ik langskomen om 'm uit te laten lezen. Afspraak liet door drukte even op zich wachten, maar de benodigde verwachte onderdelen waren van te voren al besteld. De auto was vervolgens dezelfde dag weer gerepareerd!
Auto mocht weer voor onderhoud en apk. Netjes alles in overleg gedaan en auto rijd weer perfect
Prima, kundig en vertrouwd
Problemen met de airco in dit warme weer. Plekje tussendoor de volgende dag, kon erop wachten. Super service!
Goede service en deskundig onderhoud
Mijn eigen garage kon een probleem met de aanjager/ventilatormotor niet oplossen. ANWB zei dat ik het maar moest accepteren (Renault Scenic, dan heb je nou eenmaal elektronische problemen). Maar de Vakgarage stelde binnen een uur de juiste diagnose en loste het probleem vlekkeloos en tegen normale kosten op. Ventilator/blazer doet het weer! Dank jullie wel!
Goede en betrouwbare garage, word altijd prettig geholpen.
Vriendelijk personeel en ervaren vakmensen
Trots hun drukke periode hadden ze toch tijd voor mijn probleem en werd snel en vakkundig geholpen. Vandaar super garage.
Je wordt er goed geholpen en zijn vooral klantvriendelijk.
Goede service en nakomen van de afspraken, gezellig contact en plataan voor kwaliteit er fijne samenwerking
gewoon heel fijn !
Je word netjes geholpen houden zich aan de afspraak en je krijg netjes bericht als het bestelde binnen is.
Auto op tijd klaar, goede communicatie en overleg ivm de uit te voeren reparaties….
Kijkt vakkundig mee, denkt mee qua vervangend vervoer, weer goed geholpen voor de vakantie .