er wordt rekening gehouden met het gebruik van de auto
zeer fijne service laagdrempelig doordat marcel heel relaxed is,geen poeha,voel me daardoor meer op mijn gemak als bij een deftige dealer... ook word er coulant met garantie omgegaan!
Wederom prettig geholpen, auto stond snel weer klaar
Kreeg snel een overzicht van de technische staat van mijn auto via mail. Na een uitvoerig tel. Overzicht, werd ik 's middags al gebeld dat de auto klaar stond.
Je kan er snel terecht! Goede service en je word er eerlijk geholpen.
Goede communicatie en goede service
Prettig
Heel fijn dat jullie zo snel mij kon helpen, aan nieuwe 4 seizoenen banden
Communicatie prefect. Afwikkeling netjes. Uitleg van de reparatie keurig
Het team van Vakgarage Isselt heeft mij zeer goed geholpen met het vinden van een mooie 2e hands auto. Ze hebben tevens alle zaken tot in detail gemaakt, om hem weer als nieuw te laten rijden.
Vakgarage Isselt komt afspraken na. Zij werken snel en nauwkeurig! Wij komen graag weer terug.
snelle afspraak, correcte informatieve behandeling, snelle service, goede prijs
Snel geholpen, kundige uitleg, vriendelijke bejegening
Voor de eerste keer mijn auto naar Vakgarage Isselt gebracht, voor APK en kleine onderhoudsbeurt. Al snel kreeg ik een sms en een mail met foto,s van een aantal gebreken die er waren gevonden. Ook direct een kostenplaatje gehad wat het allemaal ging kosten. Kortom een prima eerste ervaring met Vakgarage Isselt. En als je problemen hebt om vervoer te regelen kan je een leenfiets mee krijgen
Altijd prima voor elkaar en weer snel geregeld
Zeer tevreden, goede service en prettig geholpen.
Vakgarage Isselt biedt wat je van een garage wenst. Ik maak een afspraak, krijg een leenfiets mee en een telefoontje als de auto klaar is. Als de 'ingreep' niet zo groot is kan het tussendoor. Het personeel is vriendelijk. ... en ik heb de indruk, dat ik niet te veel betaal.
Wederom een goede ervaring bij een werkplaats bezoek!
In deze tijd ( ivm covid) minder tijd om met elkaar te kletsen. echter dit doet niets af aan hun kwaliteit. top gewoon
Voor mij al jaren een vertrouwd adres voor APK en klein onderhoud. Denken mee en zijn transparant.
Ze doen wat nodig is. Niet meer, niet minder. En altijd vriendelijk. Voel me echt gewaardeerde klant.
Netjes en snel
vlot en duidelijke afspraken. goede informatie over de werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden.
APK-keuring, tijdens deze keurig werd ik gebeld en werd mij verteld wat de kosten waren. Na akkoord gegeven te hebben, kon ik de auto in de middag ophalen na het betalen van de afgesproken prijs. En weer een winkelwagenmuntje meegekregen ;-) Zelfs na mijn verhuizing naar een andere plaats, blijf ik hier terugkomen. Deze 10 is ècht verdiend! Oh ja, en de leenfiets fietst ook uitstekend!
Was tijd voor een grote beurt (200.000+ km); werd vakkundig geholpen, geadviseerd over groot onderhoud, kreeg foto’s te zien van de onderdelen die toe waren aan vervanging; nieuwe afspraak gemaakt, onderhoud aan de a/C werd direct gedaan. Gratis leenauto in de tussentijd. Uiteindelijk vakkundig onderhoud toegepast; prettig in de omgang en duidelijke communicatie. Al met al: een aanrader Enig puntje van kritiek is dat ze meteen en zonder overleg de stickers van de garage op mijn kenteken hebben geplakt.