Als je een probleem hebt met je auto kan je gelijk terecht voor een diagnose. Je krijgt een goede uitleg wat er aan de hand is. Vervolgens krijg je een prijs indicatie wat het gaat kosten, en daar zit uiteindelijk weinig verschil in met de factuur. Reparatie wordt gelijk uitgevoerd. Prima service !!
Prima service en gedaan wat was opgedragen
Lekke band, helaas werk ik ontzettend veel en heb mijn auto hard nodig. Deze mannen zochten direct naar een manier om de band dezelfde dag nog vervangen te krijgen. En natuurlijk erg vriendelijk personeel!!
geode service, klantvriendelijk, betrouwbaar, goede prijs
Heldere communicatie
fijne sneller service weer. Altijd gezellig ook. Blij met deze garage in mn buurt.
Gewoon zo blijven doorgaan, behandelen de wagen alsof het hun eigen auto is ! Daarnaast krijg je de indruk alsof je bij de "familie" hoort...
Snelle service en erg vriendelijk
Sinds paar maanden klant hier. Nu 2x apk gedaan ook bedrijfsauto. En 1x reparatie . Alles goed en snel verlopen.
Auto voor APK gebracht. Zoals altijd keurig en vlot geholpen. Fijn bedrijf!
Apk was snel geregeld zonder problemen
Zie boven
Professioneel
APK en grote beurt. Na initiele controle netjes gebeld over wat ze gaan uitvoeren met schatting van de kosten. Na afloop nog een sms bericht dat ze gereed zijn en je de auto weer kunt komen ophalen. Vriendelijk en deskundig zoals ik van ze gewend ben en waarom ik zelf steeds weer bij ze terugkom.
leuk en netjes en lekker koffie.
Redelijk
mijn eerste ervaring is uitstekend. Van te voren krijg je een SMS ter herinnering. Je wordt op de hoogte gestelt van de bevindingen en krijgt indien nodig een goed advies.
Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen, alles gaat in goed overleg en de service is altijd goed! Heel fijn dat ze goed communiceren.
Mijn auto startte niet meer, iets met de accu. Op maandagmorgen stond ik voor de garage, zonder afspraak. En even later op de dag kwam het bericht dat de auto klaar was. Echt fijn dat dit zo snel geregeld kon worden! Wat ik soms wel lastig vind, zijn de openingstijden. Ik had mijn auto graag zaterdag gebracht in plaats van 's maandagmorgens heel vroeg (met veel geregel op mijn werk). Ook had ik hem graag na 17.00 uur opgehaald in plaats van daarvoor (opnieuw veel geregel op mijn werk). Misschien gaat dat nog een keer komen?
Eerste contact met dit bedrijf heeft een positief gevoel opgeleverd bij mij.
Gewoon top
Goede service en vriendelijke medewerkers. Mijn auto is snel gerepareerd. Bedankt
De schade aan mijn auto na een aanrijding is snel opgepakt en verholpen. Binnen twee dagen kon ik de auto alweer ophalen! Heel fijn!
Goede service, vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg over vragen.. Kortom aanrader.