Uitlaat was kapot, kon dezelfde middag nog vervangen worden, superservice
Zie boven
Was sneller klaar en over meer werk werd netjes overlegd
Ik kon zonder afspraak terecht om mijn kapotte koplamp te verwisselen voor een nieuwe.
Ik had problemen met mijn uitlaat en kon gelijk langskomen. Vriendelijk personeel die vakkundig hebben gekeken naar het probleem en in de middag kon ik mijn auto alweer ophalen. Wat een service!
Prettig personeel en doen wat ze zeggen
Vriendelijke ontvangst met een heerlijke koffie. Ze snel en goed geholpen.
Top bedrijf zoals ik al aangeef in de titel. Eerlijke prijzen en een goed gevoel. Tevens heb ik het idee dat ze net wat verder voor je gaan dan gemiddeld.
Makkelijk om een afspraak te maken. Goede communicatie en snelle service.
top bedrijf
Een aantal punten aan mijn Subaru laten doen, dit is allemaal top gedaan. Ik ben goed geïnformeerd voor en tijdens de werkzaamheden.
goede service en hel klantvriendelijk
doen wat ze moeten doen voor een eerlijke prijs
Vriendelijk. Altijd overleg. Prijs / kwaliteit goed.
Naast het goed uitvoeren wordt ook gekeken wat binnenkort nodig zal zijn en goed te combineren met de werkzaamheden
Marcel en zijn mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze zijn deskundig en eerlijk. Je voelt je altijd welkom.
Bandenwissel
Duidelijke uitleg over de reparaties die gedaan moeten worden
Grote beurt en APK gehad. Ging perfect.
Ik kom hier al jaren en de service is gewoon top
Ik heb goede, eerlijke voorlichting gekregen.
Goede communicatie en vriendelijk personeel
Een voor mij complex probleem geprobeerd uit te leggen, werd direct begrepen door Marcel. Reparatie afspraak in overleg met Arjan verzet. Reparatie tot volle tevredenheid uitgevoerd, De afspraak voor een grote beurt is al gemaakt.
Wij komen al jaren bij Marcel en zijn team. Nu waren we op zoek naar een andere auto en Marcel heeft ons daar heel goed mee geholpen. Binnen no time genieten we nu van onze "nieuwe" auto! Bedankt Marcel, Arjan en de rest!!
Al jaren klant en altijd een goede ervaring, ook vandaag weer ouderwets 'klaar terwijl u wacht' snelle bandenwissel en zomercheck. Wij gaan weer met vertrouwen op vakantie straks, dank!