Het maken van de afspraak was prettig en vlot. De uitvoering van de opdracht verliep goed. Na inspectie werd een telefonisch verslag gedaan en vervolgens werden de aanvullende noodzakelijke reparaties conform de afspraak conform uitgevoerd.
vakkundig, netjes, normale prijzen
Hier wordt je nog geholpen zoals ,t hoort.
Zoals altijd ben ik weer vlot en vriendelijk geholpen. Ze denken mee met de klant en doen alles in goed overleg.
En coronaveilig wordt ook in 8 genomen.
Beide auto΅s conform advies, afspraak en planning behandeld. Persoonlijke benadering.
Auto voor Apk...duidelijk uitgelegd wat de auto scheelde en op dezelfde dag gemaakt! Top
Goede service. Een garage die meedenkt en klantvriendelijk is. Prijs en kwaliteit is in goede verhouding.
Apk keuring correct uitgevoerd, geen extra werkzaamheden. Leenfiets gratis mee.
Betrouwbare club met mensen die netjes en duidelijk werken.
Heel klantvriendelijk, goede prijs, vakwerk
Prima en Corona veilig!
Alles prima opgelost .Auto werd opgehaald en weer thuis gebracht en netjes afgeleverd. Van te voren netjes allen gehoord wat eraan gebeuren moest en wat het zou gaan kosten, dus geen teleurstelling gekregen.
Mijn auto was voor het eerst in onderhoud bij Vakgarage Isselt. Van te voren had ik een prijsopgave gevraagd (er moest nogal veel aan gedaan worden). Deze werd dezelfde dag nog naar me toegestuurd. Op de dag van onderhoud zelf kwamen er nog een aantal zaken bij. Erg fijn vond ik hoe er met mij werd afgestemd over wat er wel of niet moest gebeuren. Niets werd mij 'aangesmeerd'. Ik ben daarom erg blij met deze garage. Ik kan zelf kiezen. En mijn auto is weer helemaal in orde!
KAN NIET BETER
Ben al jaren zeer tevreden klant van Vakgarage Isselt, had nu een klein defect aan de auto. Kon nog dezelfde middag terecht. Zoals steevast, snel, goed en vriendelijk geholpen.
Er wordt goed overlegd wat er moet gebeuren, wat de kosten worden. goede service. Vriendelijk personeel.
Goede adviezen en vriendelijk
Prettig contact, prima prijsopgave vooraf, geen overbodige werkzaamheden. Marcel is een gezellige eigenaar
Deskundig en eerlijke garage, doen wat ze beloven en alles in goed overleg.
Alles wat ik wil zeggen staat al hieronder.
Prima afhandeling van de apk en de kleine beurt. Duidelijke uitleg over wat er moet en gaat gebeuren en uitstekende prijsinschatting. Goed overleg en binnen een dag klaar.
Goed en snel geholpen zonder veel opsmuk.
Goede service, snelle service, vervangende auto gekregen. Erg fijn.