Vriendelijke en kundige medewerkers. Duidelijke uitleg van aanpak van werk- zaamheden. Opgeruimde werkplaats Mijn auto was na de uitgevoerde reparaties prima in orde, ik ben erg tevreden.
Snelle service, vriendelijk geholpen en goede en duidelijke uitleg, ook over de kosten van de reparatie
al jaren een zéér tevreden klant. zie beoordeling hier onder.
Naar aanleiding van mijn beoordeling heeft de garage direct contact met mij gezocht. Ze hebben nogmaals het een en ander toegelicht en begrip getoond voor mijn bezwaren. Ik heb er weer vertrouwen in dat mijn keuze voor Vakgarage Isselt de juiste is.
Originele beoordeling
Grote beurt viel erg duur uit met extra werk er bij. Jammer dat er 35 euro voor de bandenwisseling gevraagd werd. Ik ga ervan uit dat de wielen er toch af gaan bij een grote beurt, dan hoef je niet extra te rekenen om de winterbanden erop te plaatsen. Wat doe je voor een nieuwe klant? en om die te housen?
Geen
Zie hierboven
Deze keer bandenwissel en zoals gewoonlijk was dit snel en deskundig uitgevoerd. De koffie is ook top!
Zeer professionele en kwalitatieve garage. Altijd fijn zaken kunnen doen met deze garage. Het contact verloopt professioneel doch informeel. Als er nog iets aan de hand is na een reparatie wordt dit altijd snel en netjes opgelost. Harde werkers met hart voor de klant.
Als zeer prettig
Duidelijk aangegeven wat geadviseerd wordt en waarom. Prettige sfeer en kwaliteit.
Je voelt je als het ware thuiskomen, ze weten mijn naam, ze kennen mijn auto, ze zijn vriendelijk en to the point! De service dus en de kwaliteit zijn prima. Je betaalt nooit te veel, dus je kunt aan op hun advies. Ik hoop er nog te kunnen blijven.
gewoon prima zoals het hoort geen poespas en geen extra kosten
Alle reparaties perfect uitgevoerd tegen een klantvriendelijke prijs. Warm aanbevolen
Jammer dat jullie ongevraagd een sticker van de vakgarage isselt, over de sticker van Stam hebben geplakt.
klantvriendelijk
Ik word altijd snel en hoe geholpen
Problemen zijn snel verholpen, er wordt verder gekeken dan het huidige probleem, toekomstige problemen worden voorgelegd ter overweging, zeker geen druk. Goede informatievoorziening en de auto komt ‘als nieuw’ achter de garagedeuren vandaan.
gewoon de beste garage waar ik ben gekomen prima service , deskundig, vooraf gezegd wat het gaat kosten en klopt altijd.
Fijne garage waar ze altijd de tijd voor je nemen. Er wordt altijd van tevoren overlegd voor ze een reparatie gaan doen dus je staat nooit voor een verrassing. Ook zeer vriendelijk personeel!
Klantvriendelijk, meedenkend, netjes
om "vrijwillige deelname" te vragen en vervolgens "verplichte" veld-invulling te eisen, is ridicuul: weghalen dus ! Ook vragen naar een "voornaam" komt mij vreemd voor overigens.
kan altijd wel snel terecht goed en duidelijk contact veel vertrouwen als ik de auto breng ik kan vakgarage vooral iedereen wel aanraden
Omdat mijn auto vreselijk veel lawaai maakte tijdens het rijden naar Vakgarage Isselt gereden. Daar bleek dat mijn fuseekogel de geest had gegeven. Auto 's morgens gebracht en rond 11.00 u weer opgehaald. Goede diagnose en snelle reparatie uitgevoerd. Kan deze garage bij een ieder aanbevelen!!
Vakgarage Isselt helpt je als klant meedenken en bovendien is er een uitstekende service met klantvriendelijke bediening. Ik ben meer dan tevreden!!