Wederom uitstekend!
Prettige service van hoge kwaliteit voor een nette prijs.
behulpzaam; klantvriendelijk
Servicegericht.
Sinds een jaar rijd ik een Audi A4 uit 2002 (Youngtimer) en heb die vrij snel ondergebracht bij Isselt voor onderhoud. Gezien de leeftijd van de auto is die al enkele keren langs Vakgarage Isselt gegaan voor onderhoud. Het team werkt snel en secuur, en zijn erg prettig in de omgang. Je merkt dat ze ook plezier beleven aan het fixen van mijn auto. Onlangs hadden ze mijn zomervakantie nog gered door vlak voor vertrek een spoedreparatie in te plannen.
Geweldige service.
Fijn bedrijf. Helaas is de reparatie nog niet helemaal afgerond. Er is een onverklaarbaar geluid achtergebleven. Wordt vervolgd.
Prima service en vriendelijk en snel geholpen.
ik ben inmiddels alweer enige jaren klant bij deze V-garage. Ik ben nog steeds tevreden over de service. Helaas heb ik soms hoge rekeningen moeten betalen voor onderhoud en reparatie maar autorijden kost geld en de kwaliteit van de reparaties en service hierbij zijn prima in orde.