Service zoals het hoort.
Een uitstekende garage
Wanneer je binnen komt, ervaar je rust, er is tijd voor de klant(en), goede service, goede uitleg. Een ons kent ons gevoel, kunnen een hoop andere autobedrijven een voorbeeld aan nemen... Fijne mensen!
Ontzettend goed geholpen door Marcel en zijn vader bij de aanschaf van een occasion Peugeot!
Betrouwbaar en kundig advies
bezoek aan de garage i.v.m. bandenwissel winter/zomer banden
Er wordt goed meegedacht over het uit te voeren onderhoud met betrekking tot de gereden kilometers.
Goede uitleg en keuze van te repareren onderdelen inclusief prijsopgave
auto voor onderhoud, goede afspraken gemaakt en even een telefoontje om te overleggen wat er moet en kan gebeuren, duidelijk ook inspraak in wat er wel en niet gewenst is om te doen. Altijd correct geholpen en fijne mensen om mee te werken.
Behulpzaam, proefrit gemaakt, leenfiets.
Met een kapotte koppelingsplaat naar vakgarage Isselt. Hun agenda zat helaas een maand lang vol. Dat is niet fijn als de auto echt hard nodig is voor woon/werk verkeer. Maar er werd meegedacht met ons: door de auto achter te laten zou deze stukje bij beetje in de nog vrijstaande uren worden gerepareerd. Waarschuwing was wel dat het evengoed best een paar weken kon duren. Na ruim een week konden we de auto ophalen. Wij opgelucht en vakgarage Isselt had vrije uurtjes nuttig kunnen invullen. Een win-win situatie dus. Arjan verdient een pluim!
Prettige, meedenkende, vakkundige garage met oog voor de klant
eerste ervaring is goed
Werd weer als vanouds op prettige en vakkundige wijze geholpen
Vriendelijk, deskundig service gericht
Voor het repareren van een kapot slot heeft de garage goed meegedacht; onderdeel alvast vooruit besteld en binnen een middag top gerepareerd.
vriendelijk en snel en vakkundig geholpen.
Gezellige klantvriendelijkheid
ik houd niet van verplichtingen
Vriendelijke ontvangst, goed meegedacht en ik werd ook goed op de hoogte gehouden. Onze auto gaat zeker bij jullie in onderhoud.
Zeer goede service, er wordt actief meegedacht over wat het beste is voor de motor. Goede prijs/kwaliteit verhouding en duidelijk en transparante afspraken.
Fijne garage
Heel prettig.
Goed op de hoogte gehouden over wzh.