Net bedrijf met vakbekwame mensen welke tijd voor je vrij maken wanneer dat nodig is.
Eerlijk en ontzettend behulpzaam. Geen praatjes maar echte informatie waar je wat aan hebt. Ze helpen je om de juiste keuzes te maken.
Het afgelopen jaar weer probleemloos rond gereden. Dat is voor mij het beste bewijs van de kwaliteit van een garage. De prijs voor APK en onderhoudsbeurt is ook heel redelijk. En gefeliciteerd met het vijf-jarig bestaan!
Heel fijn dat Vakgarage Isselt me binnen een dag konden helpen met mijn reparatie!
Ik had problemen met mijn auto en ben daarmee, mede vanwege goede ervaringen van anderen, naar Vakgarage Isselt gegaan. Ik ben ontzettend goed geholpen, kon gelijk dezelfde dag mijn auto brengen en werd goed geïnformeerd over de oorzaak van de problemen en de reparatiekosten. Vriendelijk personeel! Kom dus zeker bij jullie terug! Dank voor de goede service!
Goede service. Auto dezelfde dag alweer klaar. We kregen een sms wanneer de auto klaar was. Duidelijke afspraken. Prima bedrijf.
Eerlijk, duidelijk, goede service
Recent een occasion gekocht; tot op heden zeer tevreden!!
Geen poespas, snel, duidelijk en eerlijk. Goed alternatief als je wat anders/prijsvriendelijkers zoekt dan de dure dealers.
Koplamp kapot, even langs Vakgarage, en ja hoor meteen geholpen, en hij brandt weer.
Vriendelijk personeel daar je precies uitlegt wat er met je auto gebeurt.
uitstekend, je vraagt je af of er wel beter is ?
Prima bedrijf
vriendelijk personeel. Maar weinig kritisch naar de auto gekeken
Ik werd vriendelijk en met een lach geholpen en goed op de hoogte gehouden wat er nodig was.
Vakgarage Isselt heeft vakbekwame monteurs. Goed geholpen en ik heb een positieve indruk van het bedrijf. Kom er graag terug.
Potverdorie wat een uitstekende service weer! Auto lekte olie en dit werd direct zonder afspraak verholpen. Tijdens een aangeboden kopje koffie, heb ik aan de leestafel gewacht. Vwb prijs/kwaliteit heb ik geen idee, vandaar een gemiddeld cijfer ingevuld.