Ik had een motorstoring die het bedrijf helaas niet kon oplossen. Echter heb ik voor mijn gevoel een goede service gekregen en ga ik met een ander probleem natuurlijk weer terug.
Van begin af aan altijd al top geweest. Kom er al jaren.
Ik zag Vakgarage in het krantje van Amersfoort dat ze 5 jaar bestonden, ik zat in noot, met een kapotte auto. Ik op gebeld en ja hoor zij hebben mij uit de ellende gehaald en geholpen. niemand had tijd in Amersfoort en omstreken , terwijl het in 3 uur klaar was. maar zij maakten tijd, en ik kan weer rustig rijden Thanks.
Vakgarage Isselt is voor mij de garage. Vakbekwame mensen, vriendelijk en ze denken met je mee. Eerlijke tarieven en een heldere prijsopgave van de reparatie.
Zoals gewoonlijk erg tevreden over de service, de vakkundigheid en de vriendelijkheid! Bedankt!
Altijd fijn wanneer je de mensen bij een garage kunt vertrouwen, zoals bij Vakgarage Isselt.
Topservice!
Zoals altijd de bekende kwaliteit. Vakgarage. Vakkundig. Vriendelijk. En Verrekte goede koffie
Goed en de koffie is ook goed
Snel en vriendelijk geholpen door medewerker van het bedrijf, er werd gelijk gekeken naar het probleem van mijn auto en naar een oplossing gezocht :)
Er wordt goed geluisterd naar detechnische klachten en er wordt dienovereenkomstig actie ondernomen. Goede communicatie over de reparatieafspraak en de gang van zaken. De kracht is het persoonlijke contact met de klant en de uitvoerder van de werkzaamheden.
Zoals altijd snel, vriendelijk en zeer deskundig.
Vriendelijk personeel. Zonder afspraak meteen geholpen. Reed binnen een uur weer weg met een gerepareerde auto. Top!
Prettige gemotiveerde mensen van monteur t/m manager, staan voor hun werk en zijn klantgericht.
Snelle service, prima communicatie, snel weer op weg met m\'n auto.