Of je nou voor een beurt, apk of gewoon een kapotte lamp komt...de deur staat altijd open om je snel en vriendelijk te helpen. Top gewoon!
Prettige en duidelijke communicatie. Vriendelijke mensen, deskundig en snel geholpen
Kwam vanaf een andere garage waar ik niet helemaal tevreden over was. Tweede keer dat ik hier ben en een totaal andere ervaring.
Prima geholpen en op de hoogte gehouden.
Gevoel geen onnodige reparaties opgelegd te krijgen.
Vakgarage Isselt verleent goede service, is altijd duidelijk over werkzaamheden en tarieven, en ze nemen de tijd.
uitstekende service met een glimlach waarbij ook tijd is voor snelle 'tussendoorreparaties' zoals lampen vervangen
De heren van de vakgarage zijn professionele vakgerichte meedenkers!!!...Altijd goed advies en gaan netjes en bekwaam te werk
Zeer behulpzaam en kundige mensen. Daarnaast zijn ze snel en goede prijs/kwaliteitverhouding!
Bij een verlopen APK dacht Vakgarage Isselt - ondanks hun overvolle agenda - met ons mee.
Top service! Arjan is communicatief, denkt mee en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Altijd erg blij met de geleverde services van Arjan en het team.
Dit keer voor de bandenwissel, maar mijn auto is hier in onderhoud. Ik beveel ze aan !!
Goede service. Goede communicatie. Deskundig en vriendelijk personeel.
Je komt niet zonder overleg voor verassingen te staan
Ik vond het prettig dat ik heldere uitleg kreeg over de diagnose, de reparatie en de kosten daarvan. Plus dat er werd meegedacht over wat noodzakelijk was en wat niet.
Ik zou het willen omschrijven als ouderwetse aandacht en modern vakmanschap. Ouderwets omdat ik echt het gevoel van welkom heb als ik de auto breng. Modern omdat ze mijn auto kunnen onderhouden met alle nieuwe technische snufjes en ik een appje of belletje krijg met goed advies. Ik ben blij met een goede en betrouwbare relatie met Vakgarage Isselt
Vriendelijke ontvangst met begrip voor mijn situatie Een duidelijke mail met gedetailleerde kostenopgave Een snelle afwikkeling met een auto die herboren aanvoelt De laatste ster heb ik niet gegeven omdat het me tegenviel dat de wagen niet gewassen en schoon gemaakt was
Koste nog moeite worden tevreden gesteld bij de aanschaf van andere auto is super
Zou een leenauto krijgen, maar na mijn aarzeling omdat het een schakelauto was werd direct aangeboden mij naar huis te brengen en nadien weer op te halen. Super.
Prima garagebedrijf. Vriendelijk, klantgericht en niet duur. Zeker aan te bevelen.
Klant vriendelijk als altijd en duidelijk met de werkzaamheden en prijzen. Hier krijg je niet het gevoel dat je opgelicht word.
Prima garage, vriendelijk en klantgericht
Super sympathieke mensen. Met vakkennis maar bovenal ook oog voor de mens achter de auto, ontzettend belangrijk in deze wereld!