Ik had dikke pech mijn auto wilde niet meer starten. Ik belde hierom met Breugem. Binnen één half uur stonden er 2 heren voor de deur en hebben mijn auto weten te starten. Helaas moest de accu vervangen worden, echter ik moest de dag erop naar mijn werk. Ondanks ik geen afspraak had en het enorm druk was bij Breugem, hebben de monteurs toch mijn accu tussen door vervangen zodat ik met mijn auto naar het werk kon. Dit was wel een taartje waard! Nogmaals mijn dank.
Prima.
Eerst een goede analyse maken, dan de klant betrekken bij het reparatie plan, tussentijds de voortgang bespreken, helder contact over tussentijdse wijzigingen. Duidelijke uitleg wat er gerepareerd is en waarom. Kortom: service en kwaliteit boven verwachting.
Goede en steeds de voordelige oplossingen zoeken voor reparaties. Er werken daar mensen die het ecgt snappen en dis het oude vak nog beheersen.
goede service, vriendelijke mensen
Donderdagavond de auto afgegeven. En vrijdagmiddag stond hij alweer klaar, en de kosten vielen reuze mee! Kom zeker weer terug!
Ik kom al jaren bij Breugem. Altijd tot volle tevredenheid.
een professionele en vriendelijke support bij het kopen van de auto
Altijd paraat voor vrij advies en goede opties en prijs
Kom voor apk en beurt als nodig is, was niet nodig dus geen kosten die niet nodig zijn.
ben zeer vakkundig geholpen en erg snel en eerlijk ik dacht zelf iets aan de aandrijving maar na een grondige inspectie bleek het aan de banden te liggen probleem vakkundig opgelost ik ben erg blij met deze garage en de mensen die er uitstekend werk leveren een echte aanrader ga zo door !!!
Hele fijne garage. We hebben van tevoren gebeld in verband met een richtprijs voor de inruil van onze auto (omdat het voor ons ruim een uur rijden is naar Berschenhoek). Telefonisch (en op basis van foto's die we hebben gemaild) een hele nette en eerlijke inruilprijs gekregen. We zijn er op zaterdag naartoe gereden en hebben een proefrit gemaakt met de auto die te koop stond. De richtprijs voor onze auto bleef staan. Dus de deal was snel beklonken. We zouden de auto 2 weken laten op komen halen, maar de dinsdag erop werden we al gebeld dat de auto nakeken was en dat ze de auto 's avonds bij ons langs zouden kunnen brengen. Dat was natuurlijk helemaal top, want dat scheelde ons weer een ritje. Heel fijn contact gehad, fijne en eerlijke mensen. Echt een aanrader!
Uitstekende service en vriendelijke werknemers.
jnjnjn
Geen flauwekul garage. goede service, aardige mensen. Fijn dat je vroeg de auto kan brengen!
Ik heb twee auto’s in onderhoud bij Breugem. OK Ben erg tevreden, de mensen zijn fijn en kundig, er wordt geprobeerd problemen te repareren waar andere garages al snel tot vervangen van onderdelen overgaan. Ik word altijd goed op de hoogte gehouden van progressie en te verwachten kosten.
Gewoon netjes en op tijd geholpen.
Mijn Opel Meriva altijd bij de dealer in onderhoud geweest. Maar om voor een beurt naar Rotterdam-zuid te gaan vindt ik overdreven. Dus een afspraak bij Breugem gemaakt. Dat ging heel soepel. Netjes gebeld over de gebreken en het daarbij behorende kostenplaatje. Alles prima afgehandeld. Ik ben dik tevreden.
Snel en vakkundig onderhoud. Goede advisering en overleg over uit te voeren werkzaamheden en/of te vervangen onderdelen.
Ze kijken vooral naar de behoefte van de klant en zullen nooit zonder beraad iets toepassen aan de auto.
Goede service, eerlijk advies, goed bereikbaar.
Gewoon tevreden met alle werkzaamheden.
Hallo meneer van Dijk, bedankt voor uw positieve reactie en tot de volgende keer!
Ik heb via marktplaats een auto gevonden Die bij deze garage stond ik heb gebeld om een afspraak te maken om de auto te bezichtigen en kon meteen terecht. Ik ben geholpen door Ronald wiens een van de eigenaren is van het bedrijf. Na een proefrit en het eens te zijn geworden over de prijs, is de auto helemaal rijklaar gemaakt grote beurt apk 12 maanden Bovag garantie en nog veel meer! Opzoek naar een goeie auto ? Ga langs bij Breugem
Hoi Nigel, bedankt voor jouw reactie! I Wij wensen jou veel plezier en veilige kilometers met de Nissan! groet, Ronald Breugem
Duidelijke communicatie, grote en nette garage, dicht in de buurt. Online boeken en online achteraf mogen betalen. Alleen maar voordelen. Ik kom graag volgend jaar weer terug voor de APK en beurt!
Hoi Maaike, bedankt voor jou positieve reactie! Wij zien jou ook graag terug volgende jaar!
Burg V Oostenweg 7 11
2661 HN Bergschenhoek