Goede service & lekker bakje koffie gedronken!
Altijd tijd bij onverwacht bezoek.
Betrouwbare deskundige garage. Goede en snelle service. Zeker aan te raden als garage. Vriendelijk personeel
Pleizerige garage! Heb als Volvoliefhebber inmiddels behoorlijk wat ervaringen met garages. Je wilt immers toch dat je passie goed verzorgd wordt. Kernwoorden: betrouwbaar(!), prettig contact, vlotte service, centraal. Breugem is vooralsnog dus zeker een blijver. Ik heb er overigens geen aandelen ;-)
Goede service, nooit onverwachte kosten. Vriendelijk personeel. Bij de tank word je nog als vanouds geholpen.
Vriendelijk in contact, goed werk afgeleverd, betrouwbaar
Beetje jammer dat na de mededeling \"oude remblokken in de kofferbak achterlaten\" ,de blokken in eens niet meer vervangen hoefde te worden.
Fijne, betrouwbare garage met alle kennis van auto’s in huis! Daar komt nog bij, super aardige mannen.
Vriendelijk, klantgericht en begrijpen over het algemeen de klacht over de auto direct.
Een probleem dat twee BMW dealers niet voor me konden oplossen werd hier supersnel opgelost. Dat gebeurde tegen een verrassend prettig bedrag. Deze garage levert kwalitatief hoogwaardig werk tegen een eerlijke prijs. Afspraken kloppen, transparante bejegening, en uiterst klantvriendelijk. Ik kwam hier door een tip van een relatie en ben dus “gebleven”. Inmiddels tipte ik een relatie met een Mercedes-probleem: die maakte hetzelfde mee. Aanrader dus!
Prima. Alles verliep naar wens en precies volgens afspraak.
Goede, vriendelijke garage, vlotte hulp, nette prijzen, zeer vriendelijke bejegening
Onverwachts mankement. Direct geholpen. Binnen 2 uur was alles verholpen. Super service!
Anoniem Goede ervaringen. Al een aantal jaren klant. Zeer betrouwbare en vakkundige garage. Beveel het zeker aan
Burg V Oostenweg 7 11
2661 HN Bergschenhoek