Probleem a la minuten verholpen. Vriendelijke mensen daar
Ik bracht mijn auto voor onderhoud vroeger altijd bij dealergarages, maar na een aantal mindere ervaringen besloot ik naar Vakgarage Breugem te gaan. Hier heb ik nooit spijt van gehad! Ik kan altijd zeer snel bij hen terecht, ze zijn heel vriendelijk en bovenal: ze onderhouden mijn auto beter én voor een vriendelijkere prijs. Ik ga hier nooit meer weg :)
Ze staan altijd voor je klaar Snel deskundig vriendelijk en ze trekken het vel niet over je oren wat de prijs betreft
Goed, goed en nog eens goed!
Kennisgemaakt met een origineel familiebedrijf, vader en zoon gesproken, petje af.
De meeste garages hebben een hoop blabla, maar deze zijn gewoon vriendelijk en eerlijk
Prima nette afhandeling goed geïnformeerd
Verademing t.o.v. van de reguliere dealergarage.
Never change a winnning team !.
Klantvriendelijk, goede service en vakkundige uitleg als er iets aan de auto niet in orde is. Bovendien bij een beurt altijd terugkoppeling voordat de reparatie wordt uitgevoerd. En dit al meer dan veertig jaar. "Zoals de ouden zongen, piepen de jongen."
Kundig en betrouwbaar
Veel kennis in huis van alle merken. Niks ontgaat ze.
Zoeken altijd naar een oplossing.
Altijd goed geholpen, vriendelijk en mee denkend
prima garage; vriendelijke mensen
Al jaren komen wij bij garage Breugem, toen onlangs mijn auto 's avonds pech kreeg, en de andere dag door 'pechhulp' bij Breugem bezorgd werd, werd ondanks de vakantietijd (minder personeel) drukte mijn auto netjes gerepareerd. Een echte aanrader!
Zij doen wat ze beloven, en allen zeer attent.
Goed geholpen
Altijd prima ervaringen gehad met Garage Breugem
Reeds jaren klant bij GarageBreugem tot volle tevredenheid
Na overleg een boel gerepareerd, snel, vakkundig en netjes. Uitstekend garagebedrijf!
Staan altijd voor je klaar. Nette prijzen, aardige mensen.
Voor onze vakantie ondanks drukte toch de airco snel gemaakt
Burg V Oostenweg 7 11
2661 HN Bergschenhoek