Men deed er alles aan om mijn auto op tijd weer ‘klaar’ te hebben. Rijd weer als een zonnetje.
Klantvriendelijk. Duidelijke uitleg. Kom hier al meer dan 35 jaar
Snel en vakkundig geholpen. Alles is volgens afspraak verlopen.
prima geholpen op een vertrouwelijke manier
Alles klopt altijd, geweldige service
even een telefoontje en het was opgelost, kon meteen geholpen worden.
Zeer goede monteurs!!
Goed geholpen +
snel en goed
Ik word vriendelijk te woord gestaan.
Prima bedrijf!
Oude auto, niet door de APK tenzij er veel geld aan besteed moet worden. In goed overleg laten afkeuren.
vrij positief maar dat ben ik altijd.
Ik heb prima ervaringen met dit autobedrijf. Het werk wordt netjes en volgens afspraak door vakbekwame mensen uitgevoerd.
Als altijd weer tevreden naar buiten.
Zeer Vriendelijk, deskundig en vooral eerlijk!
Zeer vriendelijk benaderd en afspraak klopt netjes gebeld
Mijn ervaring zijn zeer goed in planning en aflevering van auto. Ook de mensen achter de Balie en vooral Kees zijn zeer ervaren en plezierig in de omvang. CHAPEAU
De auto rijdt weer als nieuw. Zeer tevreden.
Goede service, meedenkend en lekker bakje koffie
Zeer vakkundig advies
Goed, alvorens daadwerkelijk met het onderhoud werkzaamheden aan de slag te gaan ben ik netjes gebeld om akkoord. Ik kon mijn auto dezelfde dag ophalen. Alleen het totaal bedrag die ik heb moeten betalen is aan de hoge kant.
Een bedrijf waar ze nog de tijd voor je nemen, je bent hier geen nummer.
Van Bredastraat 1
4651 LR Steenbergen