Prima ervaring.
Goed op de hoogte gehouden van de voortgang met betrekking tot het bestelde onderdeel. Toen het er was direkt gebeld en tijd gemaakt om het te monteren. Uitstekende service en klantvriendelijkheid. Voor herhaling vatbaar!
correct en netjes afgehandeld
Na telefonisch overleg een afspraak ingepland. Probleem aan de auto opgelost.
Na een mankement aan de auto een snelle reparatie verricht. moest toch besteld worden, andere dag ontvangen en geplaatst. Tof snel en accuraat.
Betrouwbaar en vertrouwd personeel, al 40 jaar !
Vlote en klant vriendelijk benadering
goede service ook als je tussen door komt om een lamp te vervangen .ben heel tevreden . een 9 .
Goed en vriendelijk
Echt een prima bedrijf met vriendelijke medewerkers!
kwaliteit en altijd goed geholpen
Goede ontvangst,zeer klantvriendelijk.Neemt veel tijd voor de klant. Verkoper eigenaar een zeer vriendelijke verkoper met oog voor de klant.Wij hebben daar een week geleden een vw up gekocht.Ik beveel dit bedrijf aan als men op zoek is naar een andere auto.
Goede service. Kan op u rekenen.
gewoon goede service.
Snelle hulp
In een woord geweldig Ze nemen de tijd voor je En denken mee En je heb echt het gevoel dat klant echt koning is
Goede, fijne garage met zeer sympathiek personeel en goed persoonlijk kontakt gedurende het onderhoud van onze Skoda.
tevreden
geen
Goede service, prijs voor nieuwe accu wel aan de dure kant.
Betrouwbare garage, het omrijden waard.
Van Bredastraat 1
4651 LR Steenbergen