Vriendelijke mensen
Heb altijd fijn contact met de mensen in de garage. Er wordt vlot en deskundig werk geleverd.
efficient
Goede service je wordt vriendelijk geholpen. Het was geen probleem dat ik de auto pas om 17:15 uur kwam ophalen.
Duidelijke communicatie en ze denken met je mee, op en top service.
Zie boven
Omdat de auto niet meer startte op een andere locatie dan thuis, konden we zelf niet aanwezig zijn bij het wegslepen. Het personeel van vakgarage Auto Kar heeft alles geregeld en mij goed op de hoogte gehouden van de problemen.
Klantvriendelijk, betrouwbaar en snelle service
Ik heb goed ervaring kwa vakmanschap En vriendelijke personeel
uitleg over wat er aan de hand was en gelijk nog nieuwe banden besteld en na een klein uur waren ze binnen en werden ze gelijk gemonteerd. Top dus
Niek gebeld omtrent een klein probleem met mijn auto. Met daadkracht, tomeloze inzet en een passende oplossing is het probleem door Niek en zijn monteurs verholpen. Dit alles tegen een zeer lage prijs
Netjes geregeld
Alles volgens afspraak geregeld en zo uit gevoerd.
goede ervaring, altijd in voor een babbeltje/uitleg.
Service is prima.
Aan de telefoon een hele vriendelijke man, en via de mail goed geholpen met het maken van een afspraak. Bij de garage erg vriendelijk en ook daar snel geholpen!
Goede communicatie , met verkoper , en goede rep, Tegen een goede prijs .
Komen afspraken na. Al meer dan 50 jaar klant dus zal het wel goed zijn.
Goed alles in overleg met de werk plaats
super goed!
Klant vriendelijk uitstekend service! Snel en efficiënt ⭐️⭐️⭐️
Aanbevolen
Onderdelen besteld, Ik ben snel en accuraat geholpen door de Dhr. Akkermans van Autokar te Steenbergen.
Veel geduld, worden erg goed geholpen
Van Bredastraat 1
4651 LR Steenbergen