Vriendelijke ontvangst. Duidelijk overleg over de zaken die gedaan moesten worden met prijsopgave vooraf. Longlife beurt netjes uitgevoerd. Lekker in de eigen plaats terecht kunnen bij je (merk)garage is een groot voordeel wat mij betreft.
Ik heb hier altijd mijn auto s gekocht en laten onderhouden. Al meer als 20 jaar naar alle tevredenheid en zonder nare ervaringen.
Prettig
Nvt
Prima geholpen, goede info en alles conform afspraak.
——
Duidelijke afspraak, vervangende auto staat klaar en geen verrassing bij de rekening. En ook super vriendelijke mensen
Ze doen der best en komen afspraken na
Na vele jaren door omstandigheden geen gebruik kunnen maken van de diensten van Auto Kar heb ik een hele goede ervaring opgedaan. Ik kan inmiddels weer autorijden en had een tweetal zaken aan mijn auto die reparatie vereisten. Deze zijn snel en professioneel verholpen !
Altijd direct en keurig behandeld Nu deze keer altijd voor me klaar gestaan en alles geregeld omtrent de afhandeling.
Hele fijne garage en personeel!
Servicegericht, klantvriendelijk en alle.jaren klant
personeel klant vriendelijk en goed geholpen
Reeds beschreven.
Rekening houdend met de kosten van onderhoud is afgestemd wat wel en wat niet te doen aan de auto.
Je wordt vriendelijke geholpen en uitgelegd.
Prima geholpen.
Ik kom al jaren bij autokar omdat ik daar al jaren goed geholpen wordt.
altijd vriendelijk en als klant op de juiste manier geholpen.
Weer een goede onderhoudsbeurt gehad. Auto weer tip-top in orde!
Als er iets mis is met mijn auto ze staan gelijk voor me klaar.
Van Bredastraat 1
4651 LR Steenbergen