Al decennia lang een zeer tevreden VW rijder. Onlangs onze inmiddels 16 jaar oude VW voor een onderhoudsbeurt en APK gebracht. De auto was ondanks zijn leeftijd nog zeker niet in een slechte staat, maar er bleken toch wat onkosten te komen die voor ons de overweging tot de aanschaf van een andere auto waard werden. Dit gedaan en toeval of niet, er waren net twee keurige auto's binnen gekomen die beide volledig aan ons prijsidee en wensen voldeden. Na uitvoerige bezichtigingen en proefritten, de best bij ons passende auto gekocht. We zijn er blij mee.
Goede service, prima garage!
Goede service en kwaliteit
Staan altijd voor je klaar. Leveren vakwerk.
Snel en professioneel geholpen
Staan altijd voor me klaar, altijd een oplossing , prima dus !
heel goed
Ik ben al 60 jaar klant bij van de kar. Altijd goede service zowel in het binnen als buitenland.
Zie hierboven.j́
vakkundig geholpen
Snelle goede betrouwbare service èn zelfs gebeld voor nazorg.
Mijn huidige Audi A1 ingeruild voor een nieuwer type Audi A1 automaat. De auto is in prima staat afgeleverd (zoals afgesproken) inclusief een nieuwe voorruit (i.v.m. steenslag). De auto was ook netjes gepoetst. Ik kom al jaren bij Auto Kar. Vriendelijk en vakkundig personeel zowel achter de balie als in de werkplaats. Vast team met weinig wisselingen. Ik hoef maar te bellen en dan kan ik vaak dezelfde dag nog langskomen. De koffie staat altijd klaar!
Ik weet dat het ontzettend druk is met het repareren van auto’s, maar toch mijn complimenten met de snelle service die de garage mij heeft gegeven.
Ze doen wat je als klant vraagt, zijn vakbekwaam en zorgen dat je veilig verder kunt. Kom er al decennia en rij er graag een stukje voor om.
Vriendelijk en vakkundig geholpen
Klantgericht
altijd supergoed geholpen vakkundig personeel.al jaren klant en nog steeds tevreden vriendelijk personeel.
Ik kom al jaren bij deze garage. Je bent daar geen nummer. Het is altijd gezellig en je wordt altijd goed en vakkundig geholpen. Mijn EPC lampje ging aan en heb meteen gebeld. Kon zo langs komen en is toen verholpen. Gewoon een super!!
Ik kwam voor een compressie test en uitlezen wist daarna precies wat er moest gebeuren hebben me goed geholpen zal er zeker nog een keer heen gaan als er iets is met de auto.
Ik word bij Auto Kar als mens gezien en niet als nummer ze denken met mij mee en geven me goede adviezen en ze gaan me nooit op kosten jagen ze doen wat ze moeten doen.
De mensen van autokar zijn erg hulpvaardig en deskundig. Vriendelijk op elk moment van de dag. Dankzij het autokar team twee dagen voor vakantie een onmogelijke reparatie aan de auto uitgevoerd. Door hun inspanning is de vakantie doorgegaan. Wat een prestatie.
Ik ben al jaren klant en nog steeds tevreden.
vriendelijk, service is goed jammer dat de afspraak voor onderhoud werd doorgeschoven naar de volgende dag. Daardoor moest ik extra kosten maken om een andere afspraak de volgende dag na te komen.
Al sinds de zestiger-jaren van de vorige eeuw kom ik bij dit bedrijf!
Prettige ontvangst en goede service verlening.
Van Bredastraat 1
4651 LR Steenbergen