een goede garage met vakkundige mensen. ben zeer tevreden over de service
Goede service en uitstekende vakmensen!
Zie boven
Ik had complete versleten remschijven en blokken na overleg over koste waar de medewerkers over meedenken, een snelle vakkundige service
Paar oranje lampjes aan in de auto. Kon flexibel een afspraak maken en binnen enkele werkdagen was de boel gefixt.
Reeds voor de 2de keer hier met een auto geweest ivm apk keuring, indien hij niet goed is wordt er eerst contact opgenomen met je. Dezelfde dag hadden wij de auto's gemaakt & gekeurd terug. Zeker een aanrader!
het kan echt niet beter. Ik had gevraagd of de auto misschien nog gepoetst kon worden en dat was inderdaad gedaan. Nogmaals hartstikke bedankt vakgarage Tom
Vriendelijk, stipt, duidelijke uitleg en meedenken.
Altijd behulpzaam,goed overleg,vol vertrouwen.
I was at Vakgarage for the Apk of my bussines van, and they were very fast.
Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. En ik waardeer het zeer dat myn auto zo snel gerepareerd kon worden. En dat er duidelijk uitgelegd werd wat de reparatie inhield
Word goed geholpen en goede uitleg over de werkzaamheden. Alles voor een betaalbare prijs.
Een zeer betrouwbare garage
zeer tevreden
Ik zou iedereen deze garage aanbevelen! Onze Ford Focus rijd weer als een zonnetje.. Service een dikke 10!
Oke nu
Ik kom nu al een tijdje bij Vakgarage Tom en ik ben zeer tevreden. Ik word altijd goed geholpen en er wordt in oplossingen gedacht.
Word altijd correct geholpen
Zeer vriendelijk en positief contact en een realistische benadering van problemen met een doordachte oplossing.
klantvriendelijk, snel geholpen
Hele goede service, vriendelijk personeel, behulpzaam, eerlijk! Vakmensen!
Zeer klantvriendelijk, en zeker voor herhaling vatbaar.
Grote beurt gehad alles duidelijk uitgelegd goede info Haal en breng service goed idee perfect
Snel afspraak kunnen maken