Geen dingen die niet goed waren, altijd ga ik graag naar vakgarage Tom
Auto laten keuren voor APK inclusief kleine beurt, helaas kwam tijdens de APK toch het nodige meerwerk in zicht. Netjes vooraf gebeld zodat ik zelf rekening kon houden met de kosten. Al met al goed geholpen.
Ons was geadviseerd om naar een vakgarage te gaan en we hadden deze gekozen omdat hij in de buurt ligt. Zijn dus voor de eerste keer daar geweest voor een onderhoudsbeurt. Zijn van te voren duidelijk ingelicht over hun werkwijze en zijn prima geholpen. Hoop voor ons dat we hun niet te vaak nodig hebben maar als toch dan zullen we zeker weer terug gaan.
Ik ben heel blij met de Fiat Panda wat ik bij jullie gekocht heb. En de service vind ik gewoon top.
Super vaklui . Doen alles in overleg. Ook als de kosten hoger worden dan je denkt.
Goed geholpen, en kan weer ‘n jaartje verder met mijn Skoda…
super geregeld ,alles netjes in orde gemaakt
Bij APK waren een paar reparaties nodig die in overleg met mij netjes en betaalbaar werden uitgevoerd. TOP!
Zoals altijd goede service en reële prijzen. Ik ben nu al een tijdje klant bij vakgarage Tom en ik kan niet anders zeggen dat ik altijd tevreden ben.
Gewoon een hele goede garage zonder poespas. Er wordt de tijd voor je genomen, goed naar je geluisterd en doen wat ze beloven. Het personeel is vriendelijk. En dat voor een goede prijs.
Gewoon goed. Volgens afspraak.
Zeer fijne ervaring weer, ondanks afspraak te zijn vergeten en de drukte toch nog dezelfde dag geholpen. Zelfs tijdens de pauze snel te woord gestaan.
Goed geholpen, zeer vriendelijk en super service. Kortom zeer tevreden, zeker een aanrader
Klantvriendelijk ,betrouwbaar
Goede, snelle en vakbekwame service
Voor mij de eerste keer bij deze garage. Goede service, zeer vriendelijk personeel. Heel tevreden!
Fijne vriendelijke en deskundige medewerkers die er alles aan doen zo snel mogelijk weer op weg te helpen
Eerste auto.. APK en grote beurt gehad. Vriendelijke service. Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren.
N geweldige garage. Deze mensen staan klaar voor je. En die zijn zeer betrouwbaar gelukkig.
Dit is een garage waar alles bespreekbaar is en waar ook naar een oplossing wordt gezocht Een garage waar klant koning is
Onverwacht een redelijk prijzige reparatie. Men redde het niet om de auto in een dag klaar te hebben. Ik zei al redelijk prijzig, maar voor zover ik het kan beoordelen zal dat in andere garages niet goedkoper zijn. (nieuwe waterpomp, distributieriem en nog wat kleine defectjes), het was meer het onverwachte dat me even pakte. Kreeg gelijk vervangend vervoer aangeboden. Bij betalen en afhalen van mijn autootje zei de meneer van de balie heel bescheiden dat ze vanwege een dag langer in reparatie, mijn autootje maar even van buiten hebben gewassen en van binnen helemaal hebben gecleand. Nou ja zeg, als kers op de taart gratis gewassen en gecleand. De domper van een onverwacht hoge rekening waar en dat benadruk ik hier graag vakgarage Tom part nog deel aan had, verdween als sneeuw voor de zon. Erg blij ging ik dus met een blinkende bolide huiswaarts erg tevreden en met een goed gevoel over vakgarage Tom. Zeer aanbevelenswaardig!! John Landgraaf
We zijn nu al een paar jaar klant bij hun Ze zijn eerlijk en leggen je alles prima uit Al's er iets onverwachts tegen komen Top
Ik heb in maart 2020 een occasion gekocht en ik ben uiterst tevreden over Vakgarage Tom.
Vorige week afspraak gemaakt voor reparatie. Toen ik onverwacht de auto niet zelf kon brengen is Vakgarage Tom hem komen ophalen en heeft hem vandaag weer gerepareerd teruggebracht. Zelfs glanzend gepoetst! Tussentijds prima geïnformeerd over de te verwachte kosten, die uiteindelijk toch nog meevielen. Ben weer erg tevreden over Vakgarage Tom.