Zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenkend en in mijn ogen vooral kundig. Voor redelijke prijs,
`Een nimmer aflatend instinct voor service. Ik schaar me graag bij de tevreden klanten, noodzakelijk onderhoud is nergens gratis. Dus ook niet bij Tema, maar de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit geeft steeds een goed gevoel.
goede service
Onze Saab cabrioloet weer voor de APK en een onderhoudsbeurt gebracht. Een aantal vragen gesteld en deze zijn vakkundig beantwoord. Bijna alle probleempjes door mij aangegeven zijn verholpen.
Persoonlijke en duidelijke hulp / uitleg voor mijn auto geeft mijn vertrouwen.
Al zes jaar is mijn cabrio in goede handen bij Vakgarage TEMA in Middelburg. TEMA denkt met mij mee en geeft tijdig adviezen en neemt noodzakelijke initiatieven. Ik zou geen beter adres weten voor het onderhoud van een Saab.
Kom al vanaf de start van deze garage bij hun met mijn Saab. Ondertussen al een andere Saab gekocht. Altijd aardig, bereidwillig en service gericht. Zoiets maak je niet vaak meer mee. Hier ben je geen nummer maar een mens. Wanneer we geen Saab meer rijden willen we toch bij deze garage blijven.
Servicegerichte garage die meedenkt
we zullen dit bedrijf aanbevelen
Goed geholpen en zeer klantvriendelijk
Klantvriendelijke benadering en goede service
Zie beoordeling
Altijd bereid om te helpen en de service te verlenen die nodig is én meer, zoals even meerijden om het geluid te detecteren en te beoordelen. Voelt vertrouwd en ik rij met een veilig gevoel.
Zeer goede service en prima kwaliteit
Deskundig vriendelijk
Deskundig, klantvriendelijk zeer betrouwbaar. De eerste keuze als ik een garage moet kiezen.
Een mooi bedrijf met vakmensen!
Altijd snel en eerlijk advies, creatief meedenken om tot de beste oplossing te komen. Fijne mensen en prima vaklui. En geen verrassingen bij de factuur, afspraak is afspraak. PS Bij reden bezoek zou je meerdere smaken aan moeten kunnen vinken (bij mij minstens vier)
We wonen inmiddels in Den Haag maar we gaan terug naar Middelburg als onze mooie Saab onderhoud nodig heeft. Bij Tema is kennis en kunde, ze zijn vriendelijk en behulpzaam, en geven goed overleg en advies. Zonder twijfel aan te raden.
klantvriendelijk en goede servise
Snelle en goede afhandeling
Ik kom binnen, wordt gastvrij ontvangen en binnen een uur sta ik weer buiten en mijn zaken zijn geregeld!
super
Ampaireweg 58