Goede garage. Veel kennis van ook andere auto's zoals peugeot (mijn auto). Altijd vriendelijk en je kunt altijd bellen met vragen.
Overleg bij aanschaf van onderdelen ter vervanging waar een redelijk kostenpost mee gemoeid is.
Fijne garage, betrouwbare mensen.
Prima!
Klant vanaf het begin en alleen maar goede ervaringen gehad. Je kan altijd terecht, iedereen Is tot in de vingertoppen klantgericht. Warme, persoonlijke benadering. Dit is het soort garage waar je klant wil blijven. Dus mocht ik een nieuwe auto nodig hebben dan koop ik die vanwege het bovenstaande uitsluitend bij Tema.
Er was alleen een misverstand voor de reparatie maar is netjes op gelost
Mijn Saab 9-5 is in goede handen. Bovendien wordt je prettig geholpen.
Ik kom er al jaren. Moet daarvoor best een eindje rijden, maar dat is het ook wel waard. Goede service, fijne vaklui die weten waar ze mee bezig zijn. Daar laat je je auto met een gerust hart achter. Liefhebbers pur sang. Al kom je onaangekondigd, je wordt altijd deskundig geholpen. Zeer tevreden !
Wij zijn klant vanaf de eerste dag en zijn nog nooit teleurgesteld. Zowel dhr. Kraak als zijn echtgenote zijn bijzonder klantvriendelijk en wij hebben in beiden het volste vertrouwen.
volledig vertrouwen in Vak garage Tema in Middelburg. klantvriendelijk en prima kwaliteitsgarage
Niks op aan te merken!
Prima en snel geholpen zonder afspraak langsgegaan ivm storing in abs en esp
Geen bijzonderheden . Alles klopt.
Buitengewoon klantvriendelijke bejegening. Niet alleen gericht op het continueren van de mobiliteitsbehoefte, maar ook een benadering als autoliefhebber. Men schept er genoegen in je iets leuks te leveren en een goed product af te leveren.
Een prima garage met vaklui aan het werk, altijd tijd voor een praatje en geduld om uit te leggen wat er gebeuren moet aan de vierwieler. Een op karakter, zowel optisch als in werkzaamheden. Als ik deze garage eerder ontdekt had was me een hoop frustratie en onvrede bespaard gebleven.
Ik ben zeer tevreden over de ontvangst en de rekening. Kunnen ze bij van B . . K in Vlissingen nog wat van leren. M.v.g. Louis
Voor reparaties aan mijn Saab vertrouw ik maar een garage-Vakgarage Tema, Middelburg.
Vriendelijke mensen, kennis van zaken, zeer bekwaam. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Vriendelijke ontvangst , leenauto staat al klaar, volgende staat de auto al weer klaar op afgesproken tijdstip , bij hoge kosten zou er gebeld worden, dat is niet gebeurd dus regulier onderhoud . Auto kan er weer jaar tegen. Alles klopt conform afspraak.
Altijd vriendelijke benadering Ze denken met je mee !! Geven meer dan prima service.
Altijd keurig en vakkundig geholpen
Al meerdere malen geweest. Net bedrijf, denkt mee in oplossingen
Nette ontvangst, en vakkundig personeel. Goede en snelle service. Kortom tevreden klant
Ampaireweg 58
4338PT Middelburg