positief , afspraken worden nagekomen , prettig contact en advies. jammer dat Tema in Middelburg is gevestigd ( grapje )
In één woord: prima
Zeer goede en fijne ervaring met kopen van occasion. Rond etenstijd gebeld, konden diezelfde avond nog terecht om te kijken en een proefrit te maken. Hele fijne ontvangst en goed tewoord gestaan. Gelijk de auto mee kunnen nemen. Snelle en vakkundige koop van onze nieuwe occasion. Nette deal gemaakt ook! Prima bedrijf!
Vriendelijke mensen met verstand van zaken en alles voor een redelijke prijs. Beide auto\'s daar in onderhoud en dik tevreden
Deskundig, vriendelijk, meedenkend, netjes. Kortom zoals je hoopt dat een garage is!
Onderhoudsbeurt met aanpassing ventilatie. Na bestelling van onderdeel, alles goed verwerkt. Vervangende auto mee. Prima service.
Klantvriendelijk, goede sfeer, punctueel, schone garage. Niets negatiefs te vermelden, voel me er thuis.
Top garage met personeel wat betrokken is bij de zaak. Altijd tijd als je langs komt.
Niets dan lof
Fijne vriendelijke deskundige mensen. Toegankelijke garage die met je meedenkt. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.
Zeer correct , deskundig en klantvriendelijk
inmiddels de tweede auto gekocht service en aflevering zijn super voor herhaling vatbaar
prima services - correcte en vriendelijke ontvangst.
Ampaireweg 58
4338PT Middelburg