Gewoonweg goed

Het begint al met de aanmelding via de app, waarna contact wordt opgenomen met duidelijke prijsafspraak. Vriendelijke service

Next level service en vriendelijkheid.

Omdat ik niet uit de buurt kwam en de auto meteen mee nam had ik niet super goed gekeken en vielen er een paar dingetjes tegen. Niet verwachtend er iets van gedaan te krijgen belde ik toch naar Tema (Marc Kraak). Die was totaal relaxed en invoelend en heeft alles gefixed! Wat een klasbak! Dankjewel Marc!

Deskundig, betrokken en eerlijk!

Marc, Editha en de crew zijn allemaal erg betrokken bij de essentie van de zaak. Hebben uitstekende luisterende oor, geven gericht, goed en eerlijk advies. Zeet aanbevolen!

Fijne service!

We worden altijd netjes en vriendelijk geholpen. De auto is altijd snel weer gemaakt, wat natuurlijk heel prettig is.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.