Goede service en goed geholpen
Op zoek naar een auto en de eigenaar heeft onze wensenlijst opgeschreven. Binnen 2 weken een andere auto,super tevreden tot nu toe.Goede service,vriendelijk,meedenkend,eerlijk.
Voor de middag bellen en na de middag beide auto’s weer klaar. Snelle, vlotte en vriendelijke monteurs.
Prima garage met een luisterend oor voor de klant.
Alles wat ik van een garage had verwacht , Netjes , vriendelijk , behulpzaam !!!!
Gewoon goed
Zoals je het zou wensen
Duidelijke uitleg. Aan afspraak gehouden . Niks mis mee
Ze nemen echt de tijd voor je en leggen alles rustig uit.
Ze doen wat ze zeggen en denken ook me.
Prima oké
Komt afspraken na
Bij auto's er kocht. Altijd eerlijke en goede service>
Reparaties worden altijd in goed overleg uitgevoerd
wordt altijd spoedig geholpen bij en plotseling probleem.
Prima geholpen door deskundig personeel
altijd vriendelijk en tid voor je
Ik werd vriendelijk geholpen, goed geïnformeerd. Er werden mij goede goedkopere alternatieven geboden. Het kostenplaatje werd eerst duidelijk met mij besproken. De auto was vlot klaar en hij doet het nu weer prima.
Ontvangst prettig Fijne omgeving Geen kapsones,duidelijke uitleg Alles erom heen fijn geregeld
Fijn bedrijf met goede service
Goede service goede prijs goed bereikbaar
goed opgeleide mensen waar mee je wat kunt overleggen
Zoals gezegd, snel en vakkundig geholpen. Mankementen naar tevredenheid hersteld. Leenauto stond netjes klaar. Prettig om gebruik van te kunnen maken.
Sta altijd voor ons klaar als er iets niet goed gaat
Wispelweg 38
8105AB Luttenberg