Na talloze garages en zzp'ers gehad te hebben, lijkt het erop dat ik een vaste garage heb gevonden.. Vorig jaar voor nood een goedkope auto gekocht bij Mol en afgelopen weekend een betere auto gekocht ook bij Mol. Aardige verkoper die geen gladde praatjes verkoopt, maar auto's. Ik heb nog geen beurten en apk's bij hun gedaan, maar als dat ook goed verloopt, hebben ze een vaste klant erbij!
Al jarenlang voor ons het vertrouwde adres voor auto
Vlot geholpen met dw aanschaf van een andere auto, aanvraag gedaan via internet. Volgende dag werd er gelijk contact opgenomen, en konden snel afspraken gemaakt worden. Aflevering ook prima voor elkaar
Beurt gehad voor mijn BMW F31. Keurig netjes gedaan en binnen 1 dag de auto terug. Vervangend vervoer was kostenloos. Helemaal top!
We hebben een andere auto gekocht en zijn prima geholpen inclusief de inruil.
We ervaren het als goed.
Erg fijn dat de auto thuis is opgehaald en ook weer thuis gebracht
Prima bedrijf die afspraken nakomt.
Goede service en goed geholpen
Op zoek naar een auto en de eigenaar heeft onze wensenlijst opgeschreven. Binnen 2 weken een andere auto,super tevreden tot nu toe.Goede service,vriendelijk,meedenkend,eerlijk.
Voor de middag bellen en na de middag beide auto’s weer klaar. Snelle, vlotte en vriendelijke monteurs.
Prima garage met een luisterend oor voor de klant.
Alles wat ik van een garage had verwacht , Netjes , vriendelijk , behulpzaam !!!!
Gewoon goed
Zoals je het zou wensen
Duidelijke uitleg. Aan afspraak gehouden . Niks mis mee
Ze nemen echt de tijd voor je en leggen alles rustig uit.
Ze doen wat ze zeggen en denken ook me.
Prima oké
Komt afspraken na
Bij auto's er kocht. Altijd eerlijke en goede service>
Reparaties worden altijd in goed overleg uitgevoerd
wordt altijd spoedig geholpen bij en plotseling probleem.
Wispelweg 38
8105AB Luttenberg