Was prima netjes en correct behandeld en afspraken zijn nagekomen.
Klantvriendelijk personeel. Goede service. Werkt netjes en deskundig.
Snelle service, diagnose goed terug gekoppeld, auto de zelfde dag klaar
Ik vind dat ik tot nu toe goed ben behandeld en goede service heb gekregen aan mijn auto. Ik zal iedereen dit bedrijf aanraden.
Snelle en goede service!
Fijne communicatie en de auto is weer helemaal goed.
Staan altijd voor je klaar,
Binnen een kwartier na het bellen stond er een monteur om een noodreparatie onderweg te doen. Hierdoor kon ik mijn weg vervolgen en de auto is daarna keurig gerepareerd.
Goede service, flexibel
Lampje kapot, kon direct komen en werd onmiddellijk geholpen, echt super
Zeer goede ervaring, klantvriendelijk, goede kennis van de auto, en een goede service.
Ik word altijd vriendelijk geholpen en het advies is eerlijk. Hierdoor voelt het vertrouwd. Erg fijn dat je er makkelijk terecht kunt voor een kapot lampje of wat anders. Een belletje is vaak voldoende!
4 sterren... altijd nog 1 ster over voor verbetering.
Goed en betrouwbaar
Ben erg tevreden, vriendelijk geholpen, goed advies en goede service!
Goed en snel geholpen zoals altijd
een goede en prettige omgang
Goeie service! Ze leveren de auto netjes af !
Goede service, klantgericht, meedenkend en super auto's. Wij zijn blij met onze nieuwe bolide. Bedankt!
Vaktechnisch hoogstandje
Ben uitstekend geholpen bij een storing van de dynamo. was binnen een 2 dagen gefikst.
Perfecte service in de corona tijd!!
altijd prima geholpen al jaren lang
Ervaren vaklieden niet duur klantvriendelijk
Niets aan toe te voegen.
Wispelweg 38
8105AB Luttenberg