Zoals altijd eerlijk en duidelijke en goede service. Prettige persoonlijke benadering.
Problemen klein of groot ze helpen je indien mogelijk direct verder.
altijd bereid om te helpen
Goed geholpen
Direct en correct geholpen
Goede en snelle service bij pech. Altijd een telefoontje met de verwachte kosten bij een duurdere reparatie dan verwacht.
Meedenkend, oplossingsgericht, goede service, prima opgelost.
Goed geluisterd naar de wens en daarna ook super mee gedacht. Goede en snelle service!
goede begeleiding en vakkundig advies
Door onverwachtse storings lampjes de auto eerder dan gepland kunnen langsbrengen. Uiteraard goede service en alles volgens afspraak geregeld zoals altijd!
Snelle goede service
Geweldige goede ervaringen met autobedrijf Mol !!!! Ze doen wat ze zeggen !!!!! Zowel de eigenaar als het personeel zijn echt klantvriendelijk En de koffie met koek staat altijd klaar
Nvt
We geven aan wat voor auto we graag willen en dit wordt keurig geregeld. Er wordt meegedacht en de afspraken worden keurig nagekomen.
Gemaakte afspraken stipt nagekomen.
klantvriendelijk en goed overleg over evt. kosten.
Prima service, dikke duim
Erg fijn dat de auto gehaald en terug gebracht werd. Vriendelijke monteur. Aanrader
Samen een auto op gezocht en snel en goed afgeleverd
mijn opel laten keuren en ik was een beetje laat Vakgarage Mol Luttenberg heeft deze klus toch weer snel en kundig geklaard ! Bedankt voor de goede service!
Fijne garage
Goed bedrijf met vriendelijke mensen.
Echt een lokale ondernemer die snapt hoe het werkt en wat klanten verwachten
Ik heb vertrouwen in de garage ben goed geholpen met het kopen van mijn nieuwe auto ik heb zeker een goed gevoel bij deze garage het persoon staat je netjes te woord en je kunt altijd bij ze terecht
Wispelweg 38
8105AB Luttenberg