Auto voor grote onderhoudsbeurt binnen gebracht. er is contact opgenomen met vorige garage om te horen wat wel en niet recent vervangen is. Bij ophalen auto is netjes en uitgebreid verteld wat voor onderhoud uitgevoerd is en waar op gelet moet worden.
Ik kom al jaren nu bij deze garage en ben nog steeds erg tevreden omdat ze allereerst met je meedenken en niet eerst aan hun zelf denken.
Het is altijd spannend, een occasion kopen. Doet alles het wel wat in de gebruikershandleiding genoemd wordt, en is het oliegebruik wel binnen de perken? Ik kan geen enkel manco ontdekken en de auto ziet er uit als nieuw. Bovendien was een auto voorzien van een afneembare trekhaak wat voor ons een must is omdat we af en toe er op uit gaan met onze fietsen achterop de auto. Ik kan deze garage aanbevelen vanwege de kwaliteit en de vraagprijs.
Dit is een bedrijf waar service echt voorop staat. Echt een top bedrijf
Zie bovenstaande
Wij zijn goed geholpen, vriendelijk personeel en vakkundig in onze ogen.
Giee en profesaioneel
Onlangs bij vakagarage Mol een Audi A4 gekocht. Redelijke prijs. 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Nu heb ik olielekkage; kijken wat hij daarmee gaat doen. Ik heb er vertrouwen in dat hij zijn verantwoordelijkheid gaat nemen en zijn goede naam niet te grabbel gaat gooien. We gaan het zien.
Vorige week een hele mooie Nissan gekocht, en perfect geholpen. Wij zijn er heel erg blij mee, en hij rijdt super. . Een garage die wij iedereen aan kunnen bevelen Janny en Gerard uit Almelo
De afspraak die telefonisch is gemaakt adequaat uitgevoerd. Niets op aan te merken. Netjes te woord gestaan en keurig volgens afspraak afgehandeld. Super!
Prettig en snel geholpen
Denken goed mee met alles erg fijn.
prima en professioneel geholpen.
Auto liep niet goed onderweg van Heino naar Zwolle. Na een belletje is de auto opgehaald. Leenauto gekregen en s'avonds was de auto klaar! Heel erg fijn!
Na het total loss verklaren van mijn auto heb ik 5 weken lang een leenauto mogen gebruiken totdat ze een geschikte occasion voor me hadden gevonden.
Zonder afspraak even langs geweest en werd meteen uitvoerig te woord gestaan inclusief complete computer uitlezing van de auto. Daarna tussendoor geholpen met een kleine reparatie. Zeer vriendelijke garage die meedenkt met de klant. Zeker een aanrader!!!
Plezierige vakkundige en eerlijke adviezen.
Goede en snelle service. Vriendelijk personeel.
Afspraak voor APK was vlot gemaakt. Keurig gebeld nadat keuring was afgerond. Nota digitaal ontvangen, prima.
Goed advies en uitstekende service.
Snel en netjes afgewerkt
de service is zo als een klant het wenst
Eerste keer dat we deze garage inschakelen. Prima eerste ervaring.
Wispelweg 38
8105AB Luttenberg