Vlotte afspraak, netjes schade verholpen, kortom dik tevreden!
Prima garage. Vriendelijk personeel. Keurig geholpen.
Prettige communicatie, open, behulpzaam en snel
Ik had problemen met de auto, deze liep niet goed bij lage toerental. De aardige mensen bij vakgarage Mol zagen een aanslag bij de bobine en bougies en hebben deze vervangen. Dit alles viel nog binnen de garantietermijn. Dank!
Omdat mijn auto kapot thuis stond werd mijn auto auto netjes opgehaald en terug gebracht. Tussentijds werd ik op de hoogte gehouden over de reparatie.
Ik werd snel en vakkundig geadviseerd en geholpen.
Vriendelijk oplossing gericht. En juiste uitleg. Van de onderhoudsbeurt.
eerlijk en goed behandeld
Het was even zoeken voor de ideale auto. Op marktplaats dan toch de juiste auto gevonden. Maar wat bleek, de auto stond wel erg ver weg. Na een aantal berichtjes heen en weer en wederzijdse interesse in elkaars auto en de goede reviews, toch de stoute schoenen aan getrokken en naar Luttenberg gereden. Gelukkig niet voor niks. Patrick is een fijne vent, de auto was precies zoals omschreven. We wilde de auto eigenlijk zo inruilen maar Patrick leverde hem liever met nieuwe apk af en zorgde ervoor dat hij er netjes uit zag. Geweldig!! Prettig zaken doen, goede service en de kilometers zeker waard. Mocht u twijfelen, niet doen, ga er heen!!
Auto voor grote onderhoudsbeurt binnen gebracht. er is contact opgenomen met vorige garage om te horen wat wel en niet recent vervangen is. Bij ophalen auto is netjes en uitgebreid verteld wat voor onderhoud uitgevoerd is en waar op gelet moet worden.
Ik kom al jaren nu bij deze garage en ben nog steeds erg tevreden omdat ze allereerst met je meedenken en niet eerst aan hun zelf denken.
Het is altijd spannend, een occasion kopen. Doet alles het wel wat in de gebruikershandleiding genoemd wordt, en is het oliegebruik wel binnen de perken? Ik kan geen enkel manco ontdekken en de auto ziet er uit als nieuw. Bovendien was een auto voorzien van een afneembare trekhaak wat voor ons een must is omdat we af en toe er op uit gaan met onze fietsen achterop de auto. Ik kan deze garage aanbevelen vanwege de kwaliteit en de vraagprijs.
Dit is een bedrijf waar service echt voorop staat. Echt een top bedrijf
Zie bovenstaande
Wij zijn goed geholpen, vriendelijk personeel en vakkundig in onze ogen.
Giee en profesaioneel
Onlangs bij vakagarage Mol een Audi A4 gekocht. Redelijke prijs. 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Nu heb ik olielekkage; kijken wat hij daarmee gaat doen. Ik heb er vertrouwen in dat hij zijn verantwoordelijkheid gaat nemen en zijn goede naam niet te grabbel gaat gooien. We gaan het zien.
Vorige week een hele mooie Nissan gekocht, en perfect geholpen. Wij zijn er heel erg blij mee, en hij rijdt super. . Een garage die wij iedereen aan kunnen bevelen Janny en Gerard uit Almelo
De afspraak die telefonisch is gemaakt adequaat uitgevoerd. Niets op aan te merken. Netjes te woord gestaan en keurig volgens afspraak afgehandeld. Super!
Prettig en snel geholpen
Denken goed mee met alles erg fijn.
prima en professioneel geholpen.
Wispelweg 38
8105AB Luttenberg