Vriendelijk geholpen, duidelijk wat er gedaan wordt en vooraf even een telefoontje als er iets is wanneer dit niet vooraf met elkaar is afgestemd om dit alsnog af te stemmen, helemaal top!
Wielenwissel naar de zomerbanden.
De eerste keer dat wij deze garage bezochten. Met andere woorden de kwaliteit van het onderhoud aan de camper kunnen we nog niet beoordelen
Ging heen voor een beurt, ging weg met een auto die weer voor langere periode klaar is. Actief meedenken in alternatieven en mogelijkheden en daarmee extra service en gemak creëeren.
Vooraf duidelijk overleg over de werkzaamheden en de prijs. Mooie mobiliteitservice!
Vriendelijk, deskundig!
Heel geduldig. Leg alles uit en laat ook alles weten. Prijs
Bijzonder vriendelijk en kundig personeel. Correcte en eerlijke prijsopgave. Ik kon erg snel terecht
Transparant, eerlijk en conform afspraak. Top!
Bandenwissel zeer snel uitgevoerd. Vriendelijk te woord gestaan. Niets negatiefs te melden.
ik kom hier al jaren, eerst met mijn personenwagen en recent met onze camper; deze laatste vanwege startproblemen. Ik kan iedereeen deze garage aanbevelen. Ze zijn vriendelijk bekwaam en communiceren zeer duidelijk, zodat er altijd inzicht is wat er mis is, en wat de kosten gaan worden. Inmiddels ook diverse collega's naar hen verwezen.
Super bedrijf en medewerkers
Top garage, denken met je mee over oplossingen. De informatie is uitstekend met vooraf een opgave van de kosten en heel vriendelijk personeel.
Ik heb altijd het gevoel dat er goed werk is verricht. Daarnaast is de medewerker altijd vriendelijk en herkent me en weet welke auto van mij is. Ook goede adviezen gekregen
Altijd super vriendelijk. Leggen alles goed uit. Nemen hun tijd en zijn begripvol. Gewoon een hele fijne plek met toppers waar ik zonder enige zorgen mijn trouwe vierwieler achter kan laten, wetende dat ze in handen is van vakmensen.
Je brengt je auto, ze bellen je met wat er gedaan zou moeten worden. Geven de kosten door, heel duidelijk. Wordt altijd netjes en vriendelijk geholpen. Al 6 jaar een tevreden klant.
Onze eerste ervaring met deze garage en het zal niet onze laatste zijn. Zeer prettig contact en alle afspraken worden nagekomen. Vriendelijke en plezierige medewerkers die meedenken over oplossingen. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
Zeer fijn bedrijf. Kundig, zo vriendelijk, vakmanschap.
Vriendelijk personeel
Als iets als vanzelfsprekend gaat valt er ook niet veel te vertellen
Duidelijke informatie over herstel en onderhoud van de auto. Uiteraard wordt er goed werk geleverd, en ze zijn servicegericht richting de klant. Dank weer!
Op vrijdagmiddag kwam ik er achter dat mijn achterband op klappen stond. Binnen een uur werd een nieuwe band gehaald (want afwijkende maar) en gemonteerd! Super.
Prijsopgaaf vooraf en duidelijke communicatie.
Eerste keer, prima een afspraak kunnen maken en bij het brengen van de auto deskundige en vriendelijke ontvangst. Ruim binnen gestelde tijd de reparatie kundig uitgevoerd en eerlijke prijs. Absoluut een aanrader hier ga ik vaker naar toe.
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten