Goed. Vriendelijk.
Top garage!
Prettig contact en voor af prijs indicatie.
Top geholpen, komen afspraken na.
Uitstekende afgehandeld
Er was na het telefoontje veel meer aan de auto te doen dan verwacht. Het werd duidelijk en vriendelijk uitgelegd. Geen wollig verhaal dus. Ondanks het vele wat gebeuren moest was de auto toch nog de zelfde dag klaar. Heel prettig.
Goed, snel,
Altijd meedenken en een fijne service.
Perfecte service, denken altijd mee, laten mij zelf kiezen of ik iets wil laten repareren en zijn vriendelijk en behulpzaam.
Ten eerste een vriendelijke ontvangst. We hoefden niet lang te wachten voordat de reparatie ingepland kon worden. De reparatie is goed verholpen. Tevens gebruik kunnen maken van een leenauto. Dat er iets stuk gaat is nooit leuk, maar al met al zeer tevreden over de service.
Geweldige service en correct contact bij bijzonderheden!
Zijn goede vakmensen
Super vriendelijke monteurs, denken mee met oplossingen en zijn eerlijk wat wel of nog niet vervangen hoeft te worden.
Prima service aan de balie, vertrouwenwekkend advies en super service!
Gebeld en kon zelfde dag nog terecht voor reparatie band. Binnen half uurtje prima gerepareerd.
Een prima garage, medewerkers denken mee, doen voorstellen. Goed bereikbaar en vooral vriendelijke en professionele medewerkers.
gewoon vriendelijk en goed. zoals het hoort.
Vooraf keurig gebeld om de te verwachten kosten door te spreken. Prima garage
Een paar banden verwisseld hier die ik online had gekocht. Goede ontvangst en prima wachtruimte met goede wifi. Garage maakt een zeer professionele indruk, ook door de manier waarop je de monteurs hoort overleggen met elkaar en de klanten.
Ik had last van olielekkage, afspraak gemaakt, helaas werd de lekkage erger en de afspraak kon een week naar voren gehaald worden, netjes geïnformeerd over de stand van zaken en de zelfde dag weer opgelost,
Vooraf afspraak voor eventuele bijkomende kosten v.w.b. onderdelelen.
APK en een grote buurt. Geen verassingen, duidelijk afspraken vooraf gemaakt. Leen auto beschikbaar en weer een zeer tevreden klant. Echt een aanrader.
Camper moest weer voor de keuring en een grote beurt. Keurig gebeld door Mark met uitleg en de prijs.
Alles in een dag gemaakt moest veel gebeuren einde dag klaar TOP
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten