Bij Mobron wordt je altijd super netjes en persoonlijk geholpen en wordt je van goed advies voorzien bij reparaties. Mijn auto’s rijden al jaren als een zonnetje door het onderhoud bij mobron.
Zonder afspraak terwijl ze het super druk hebben, toch mijn dashboard lichtje en voorlicht vervangen. M’n snelheidsmeter is nog nooit zo goed verlicht geweest :) Van de zomer hebben ze mijn auto weer waterdicht gemaakt. Denken altijd mee en zeggen ook eerlijk als een reparatie het geld niet waard is voor m’n oude autootje. Deskundig, eerlijk en klantgericht.
Alles super kom hier al jaren en al jaren tevreden.
Hele goede persoonlijke klantenservice. Echt een goede garage die snel en vakkundig werkt.
ondanks dat het vaak druk is, maken ze voor kleine reparaties bijvoorbeeld het vervangen van een lampje vaak tijd.
Voor het oplossen van de mankementen, snel geholpen.
Snelle service en makkelijk online afspraken maken.
Snelle service, ook voor kleine zaken. Prima sfeer!
Kleine beurt en APK. Een paar onvolkomenheden adequaat opgelost, waardoor de auto weer een jaar mee kan.
Goede ervaringen met apk en periodiek onderhoud.
na een eerste onderzoek en rectie overgegaan tot een grotere reapartie. En, dat bleek echte noodzaak. Gelukkig geen vervolgschade.
Er wordt netjes gebeld en overlegd wat de nodige reparaties en de kosten daarvan zijn. Dezelfde dag is je auto nog klaar.
goed en aandachtig luisteren naar de klant goede communicatie
Goede service en kwaliteit
Ik kwam voor een bandenwissel. De garage constateerde dat de remblokken en schijven voor helemaal versleten waren. Ik kreeg een leenauto mee en kon 2 uur later mijn auto weer ophalen. Compleet met bandenwissel en nieuwe remschijven en blokken. Topservice van Mobron.
gewoon een goede service
Ik heb verzwaarde veren laten monteren onder mijn bedrijfsbus. Nette en duidelijke communicatie en alles is verlopen zoals besproken.
Winterbandenwissel uitgevoerd, inclusief 2 nieuwe banden op de wintervelgen zetten. Netjes en snel uitgevoerd en voor een nette prijs. Vriendelijke medewerkers. Ik kan dit bedrijf van harte aanraden.
Een aangenaam uurtje gehad.
Het personeel is super vriendeljjk en dat is zeker niet overal zo. Dus zeker een aanrader!!
neem de tijd voor al je vragen. denk mee met je portemonnee.
APK keuringen worden altijd netjes uitgevoerd en wanneer er iets mankeert worden we altijd op de hoogte gebracht
Vriendelijk, betrouwbaar
Zandzuigerstraat 26