Vakkundig en aardigpersoneel
Iedere medewerker draagt spontaan bij aan de service beleving van de klant!
Prima en vakkundige garage. Bandenwissel was vlot uitgevoerd en vriendelijk ontvangst.
Altijd vriendelijk en vertrouwd. Ze denken met de klant mee. Ik kom er al jaren.
Top service van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs.
Medewerkers zijn vriendelijk, meedenkend, geven een duidelijke uitleg, houden zich aan de afspraak en werken snel.
Nette behandeling en een goede service, ik heb niet het idee dat het vel over je oren wordt getrokken zoals bij de meeste dealer garages.
Goede service en duidelijk taal als er iets stuk is aan de auto krijg je duidelijk advies dan weet je ook de kosten qua reparatie enaltijd vriendelijk en beleefd
Prima ervaring
Goede service. Ze denken mee en informeren deskundig en niet overbodig naar mijn idee.
altijd goed advies en top hulp gehad, kan ik aaraden
Ik ben enige jaren klant en nog steeds tevreden.
Kom hier al jaren. Altijd goede service. Heel tevreden over Mobron en het team.
Neemt tijd voor de klant. Vriendelijke medewerkers. Alles gaat in overleg.
Several times visited them. They work with good professionals and give value for money service.
De mensen van Mobron zijn altijd erg vriendelijk en correct in de omgang. Ik kan deze garage zeker aanraden. Netjes en snel werk geleverd, voor een goede prijs.
Ik ben weer super geholpen
Altijd vriendelijke en duidelijke uitleg over wat er aan de auto moet gebeuren, monteurs denken goed mee met de wensen van de klant.
Top service en zeer klantvriendelijke behandeling
Auto gekocht bij een ander garage, wat een kat in de zak was achteraf. Maar dankzij team Mobron de auto weer zo goed als nieuw. Mede door deskundigheid en vakmanschap. Tnx
Prima service, heldere communicatie
Heel fijn bedrijf, service en deskundigheid is uitstekend
Vandaag mijn Ford Kuga in onderhoud gegeven bij Mobron Almere. Wat wordt je goed op de hoogte gehouden over de adviezen en de kosten betreft reparaties. Duidelijke afspraken, dat is heel fijn als dit goed wordt gecommuniceerd. De Ford Kuga rijdt weer als nieuw. Erik en je team bij deze weer bedankt. Piet uit Almere
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten