Eerlijk, meedenkend, etc. Je wordt altijd op de hoogte gehouden als er extra dingen zijn. Al dan niet voor de Apk. Gewoon Toppie.
Hele fijne en aardige mensen. De kosten van de onderdelen hier slaan helemaal nergens op. Je betaald het dubbele dan elders. Jammer maar ik kom hier niet meer.
Beste Mr Appels, U gaf bij ophalen al aan dat u de Ford dealer had gebeld en dat daar de draagarm 150 euro zou kosten, gelukkig hebben wij de originele bestel programma’s van alle merken zoals u op dat moment ook had gemerkt. De originele draagarm van Ford kost € 285.71, wij reken 213.20. Waar u de 150 euro vandaan heeft gehaald weet ik niet maar zeker niet bij de Ford dealer!! Wij kunnen goedkopere delen (merken) bestellen maar dan gaat ook de kwaliteit achteruit en daar staan wij niet achter. Daarbij vragen wij altijd voordat wij werkzaamheden starten toestemming aan de klant, had nee gezegd dan had je gewoon elders de reparatie voor minder uit kunnen laten voeren. Met vriendelijk groet Mark Mobron Vakgarage Mobron.
De mannen staan altijd voor je klaar. Voor een kort advies, bij spoed, of bij volledig onderhoud en reparatie. Snel, deskundig en altijd gastvrij.
Zeer goede vragen aardig personeel die je goed op weg helpt. Na het uitlijnen van mijn auto Wat super gegaan is meteen een afspraak gemaakt voor een kleine beurt en een APK.
als goed zo als altijd
Kom al jaren bij Mobron. Ben heel tevreden.
Kwam met een gestrande auto en werd zo snel als het lukte weer op weg geholpen! Bij Mark werken betrokken mensen die hun uiterste best om een garage bezoek zo prettig mogelijk te maken!
1e keer bij deze garage, top service en communicatie
Duidelijkheid bij prijsopgave en geen onverwachte extra kosten achteraf. In tegendeel nota werd zelfs lager door hergebruik waar mogelijk.
Vakkundig en allemaal erg aardig. Denken met je mee. Zonder het idee dat je bij andere garages hebt, dat je onnodig veel geld kwijt bent.
Ook dit jaar weer uitstekende sevice, uotleg noem maar op.
Altijd netjes afspraken nakomend geholpen.
Goede service, fijne garage voor onderhoud auto.
Men denkt mee
Snel geholpen. Goed advies gekregen over toekomstige reparaties. Goed bedrijf.
Al jaren klant altijd goed geholpen
De monteurs in deze garage zijn echte toppers! Nemen de tijd voor je, denken met je mee & zorgen ervoor dat je altijd weer veilig de weg op gaat.
Als ik kom weet ik waar ik aan toe ben. Ik kom later niet voor verrassingen te staan. Je weet wat gaat het kosten en wil ik het laten maken. Ze denken altijd met je mee. Kom al jaren bij hun. En zal dit ook nog jaren blijven doen. Top service voor een goede prijs.
Auto gebracht snel geïnformeerd over de totale kosten en herstel snel uitgevoerd top service
Snelle en vakkundige service, altijd behulpzaam.
zoals altijd na zoveel jaar doen wat ze beloven.
auto onderhoud wordt goed gecontroleed en bij grote reparaties wordt telefonisch overleg gepleegd. Vriendelijke behandeling en mensen.
zat een schroef in mijn band. na 15 a 20 minuten zat ik weer in mijn auto, met een gerepareerde band. en dat terwijl het voor hun nu topdrukte is.
Prijs/Kwaliteit altijd goed. Meedenkend. Afspraak is afspraak.
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten