Goed geholpen
Afspraak makkelijk online te maken. Eventuele leenauto beschikbaar. Reparaties gebeuren altijd in overleg en er wordt alleen gedaan wat nodig is, dus geen onnodige kosten achteraf. De rekening viel uiteindelijk zelfs iets lager uit dan dat was overlegd en dat was natuurlijk wel een leuke verrassing achteraf. Vriendelijke medewerkers en fijne communicatie! Aanrader als je een garage zoekt.
Als altijd goed geholpen, duidelijk gecommuniceerd.
kan weer een jaar verder
Prima.
Top service! Klantvriendelijk. Nemen de tijd voor de klant. Denken mee!
Goed en vakkundig geholpen. Prima service.
Heb mijn auto gebracht voor een apk, helemaal tevreden met de service!
Snel accurate informatie over de werkzaamheden zeer vriendelijk personeel en service Al met al perfecte kwaliteit geleverd Groetjes Bennie
Snel en efficient. Goede terugkoppeling .
De kosten worden voordat er iets aan de auto wordt gedaan met je gedeeld. Heel erg fijn. Erg vriendelijk en service gericht!
Fijn en snel geholpen.
Al jaren kom ik hier met veel vertrouwen in deze mensen. De rekening valt soms hoog uit, maar dat komt niet door kunstjes maar echte inzichtelijk en hele duidelijke kosten.
Eerlijke en goede service en zeer behulpzaam.
Je krijgt bij deze garage goed advies en uitleg over de werkzaamheden en prijsverhouding. Ook vooraf de prijsopgave is handig.
x
heb het als prettig ervaren
Even dimlampje verwisselen. Bleek dat ik nog op winterbanden reed. Waren zo aardig om deze ook meteen maar te wisselen tussendoor! Super natuurlijk deze service.
Handig dat je online een afspraak kunt maken. Er wordt duidelijk en helder gecommuniceerd. Zeer aardige mensen. Prima prijs. Ook erg fijn dat je een leenauto mee kunt krijgen. Ik kom graag terug.
Telefoon word altijd opgenomen, en ook bij spoed word je zo snel mogelijk geholpen. Ze nemen je probleem over en lossen het snel op.
Bijzonder tevreden met name vanwege duidelijkheid en communicatie vooraf!
Na twee onbetrouwbare adressen nu getipt door een collega om naar Mobron te gaan. Geen spijt van. Ik kwam met 3 twijfelgevallen: airco, remmen en distributieriem en kreeg een eerlijk advies. Erg blij mee. De airco doet het weer ( en dat is met deze hitte heerlijk. Remmen konden nog even wachten en voor de distributieriem, die ook nog geen haast had plan ik een nieuwe afspraak...weer bij Mobron!
Uitstekend geholpen en auto snel gerepareerd tegen schappelijke kosten
Gedegen, deskundig, goede uitleg en meedenkend. Aanrader!
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten