Ik kom hier al jaren voor onderhoud van de auto. eerlijke prijzen geen verhaaltjes achteraf waardoor het duurder is geworden ( daar wordt je nl keurig over gebeld, zodat je zelf de keuze kan maken ). Aardige en vriendelijke lui. In dit geval pechhulp afgesloten die hetzelfde pakket biedt maar 80 euro minder kost dan bij de algemene wielerbond. aanrader dus.
Schroef in de band. Dus kans op leeglopen daar waar je het niet graag wilt. Een telefoontje naar Vakgarage Mobron en meteen geholpen. Ook nog voor een schappelijke prijs. Dat noem ik nog eens service. Top garage.
Goed en prettig geholpen en een eerlijke en duidelijke voorlichting.
Na check , een telefonische prijsopgave, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Goede en vriendelijke service. Kom er nu 4 jaar, altijd goed geholpen.
Band lek, ik kwam langs en hebben ze het direct gemaakt. Wat een top service!
Uitstekende service,en deskundig.
Uitstekend behandeld, goede uitleg. Ben zeer tevreden over deze vakgarage.
Als titel, niets aan toe te voegen :-)
Top, snelle service
Van twee auto’s de banden compleet vervangen. Snel klaar, en goede prijs en service.
tot nu alle problemen keurig verholpen
Vakgarage Mobron zijn toppers!
Klantvriendelijk, duidelijke informatie over wat aanbevolen wordt om te doen incl prijzen
Prettige communicatie Service gerichte medewerkers die over goede vakkennis beschikken.
Kom al jaren bij Mobron voor de APK. Dit jaar er ook een grote beurt bij laten doen. Auto rijdt weer geweldig, kom nog jaren terug. Erg goede service!
goede service goed geschoold en vriendelijk personeel
Altijd goed
Proper and thorough checks of the car. And they do their best to explain the issues found.
Ik ben goed op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en wat de verwachte kisten zouden zijn. Vriendelijke mensen
Deskundig personeel. Kwaliteit/prijs verhouding is goed. Communicatie is goed.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Zowel aan de telefoon als op de vestiging. De heer achter de balie is heel geduldig en denkt goed mee. Daarbij is het online maken van een afspraak laagdrempelig en makkelijk. De tarieven zijn acceptabel en de service is goed.
Vriendelijk en deskundige service voor de autoreparatie. Enthousiaste monteurs die met kennis van zaken aan de slag zijn.
Snel en goed geholpen! Word met je meegedacht om tot de beste oplossing te komen.
Top garage
Mobron is super. Personeel vakkundig en vriendelijk, prijzen en advies eerlijk en reëel.
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten