Prijs valt altijd tegen. Maar de service en de mensen die er werken zijn allemaal zeer goed. Fijn garagebedrijf. Emile Paree
Zeer goed geholpen
Zie vorig jaar
Klantvriendelijk, goede service
Sinds vorige week een garage nodig gehad, heb Mobron gebeld. Was direct welkom en merkte direct dat de communicatie fijn en duidelijk was. Afspraken zijn nagekomen omtrent terugbellen en mail sturen, einde van de week m'n auto weer terug.
Zijn echt vaklui. Proberen ook altijd met je mee te denken dus geen verrassingen achteraf, je weet waar je aan toe bent. Fijne garage.
Een zeer betrouwbaar adres waar ik nu al een paar jaar met plezier en een goed gevoel kom. Altijd vooraf een prijsopgaaf en alles gebeurt in goed overleg. Onderhoud kost geld maar bij Mobron betaal ik alleen wat echt nodig is. Geweldige service!
Ik word elke keer netjes ontvangen en keurig te woord gestaan. De werkzaamheden en vervolgstappen worden duidelijk en fijn toegelicht. De service is ook erg snel en fijn. Ik beveel deze garage zeker aan.
Vandaag de Renault Grand Espace langs gebracht voor Apk, fuseerkogels vervangen en uitlijnen ivm werkzaamheden wielophanging. Al met al een behoorlijke klus, fusseerkogels waren geklonken aan de ophangarmen van de wielen. Bovenstaande is perfect uitgevoerd en direct merkbaar tijden het rijden. Trillen en zweverig gevoel is weg. Vakgarage Mobron team Almere-Buiten, wil ik hierbij bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden tegen een scherpe prijs.
Ik kwam voor een raar tikje in m'n auto. Ik hoorde het steeds vaker en harder dus wilde er graag naar laten kijken. Ik mocht m'n auto brengen en veel eerder dan verwacht waren ze klaar. Het was een vreemd tikje en niet zo snel te vinden, maar ze hebben net zo lang gezocht totdat ze het gevonden hadden en uiteindelijk bleek het een veiligheid schildje. Nu rij ik weer heerlijk rond zonder getik. Bedankt jongens! Ze zijn misschien niet de goedkoopste maar je krijgt wel echt waar voor je geld. En dat voelt toch het veiligst met rijden!
Mijn winterbanen liggen hier jaarlijks in de stalling! Fijne prijs en goede/sterke service!
Vriendelijke en professionele behandeling. Analyse en reparatie kosten voorafgaand exact aangegeven. Geen “onverwachte verassingen” en prima wachtruimte met een bekertje koffie.
Heldere communicatie Goed advies Vriendelijk en service gerichte medewerkers
Duidelijke communicatie, werk wordt zorgvuldig uitgevoerd
Vakgarage Mobron wordt gekenmerkt door vakmensen die verstand van zaken hebben, maar ook met je mee denken en het beste met je voor hebben. De sfeer is altijd gemoedelijk en vertrouwd.
Elke keer als we de auto voor reparatie, beurt of APK brengen, wordt na de analyse uitvoerig overlegd. Er wordt gedegen advies gegeven en niks opgedrongen. Dit is echt een garage waar ik op vertrouw!
prima personeel en top service
Afspraken nagekomen
Ze hadden het heel erg druk, toch altijd weer professioneel met een glimlach.
heb 4 nieuwe winterbanden gekocht en om mijn velgen laten zetten. En vervolgens onder de auto, incl uitlijnen. Totaal €900. Vond ik wel duur, maar ze rijden uitstekend en de service was ook prima!
Auto werd op afgesproken tijdstip meteen in behandeling genomen. Keurig werk afgeleverd.
Donderdag 30 december 16.00 uur breekt een veer aan de voorkant van de auto Naar Mobron toe, mocht niet meer naar huis rijden! Auto moest in de werkplaats blijven Meteen twee veren besteld plus toebehoren , kreeg een slinger naar huis van een toevallige aanwezige klant. Vrijdag 31 december auto voorzien van alle toebehoren. Auto klaar om 11.30 uur.
Een lekke band wilt niemand.... binnen 30 min pechhulp voor de deur. Een belletje naar mobron en die wisten er al van, paar uurtjes later nieuw banden. Niks anders dan goeie service Bedankt voor jullie goeie hulp en zorgen in 2021
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten