Ik belde voor een afspraak en kon Snel bij hen terecht. Vriendelijke mensen en goede service en zelfs advies gekregen voor verdere reparaties.
Ze zijn altijd top. Ze gebben altijd wel even tijd o. Iets voor he te doen. Nu ook mijn accu was dood gebelt en kon meteen komen. De volgenden ochtend kon ik hem weer ophalen.
Er word met je mee gedacht als er iets mis is of vervangen moet worden aan je auto. Altijd vriendelijk en de service is top.
Ik ben al jaren tot volle tevredenheid klant bij Mobron, en zou hen iedereen aanraden!
Al 10 jaar klant met meerdere auto's. Vrienden doorverwezen naar Mobron en ook zij zijn zeer tevreden. Gewoon een goed garagebedrijf. Goede service, duidelijke uitleg wat er gedaan wordt aan je auto en bij grotere problemen wordt er met je meegedacht om uit te zoeken wat de best passende oplossing is. Aanrader dus.
Bedrijf denkt en werkt goed mee, erg klantvriendelijk en zeer concurrerend geprijsd.
Zie bovenstaande opmerking.
Prettige garage met duidelijke communicatie
Eerlijk
Doen zoals afgesproken
Zeer goede ervaring. Klantgericht en vriendelijk. Voortaan laten we alle bedrijfsbussen hier onderhouden.
Netjes,snel, goede communicatie
Zeer snelle service en alles voor een redelijke prijs. Klantvriendelijk professioneel en een eerlijk bedrijf. Top bedrijf
APK en jaarlijkse (nu kleine) beurt. ''s Morgens gebracht, ''s middags klaar. Weer heel fijn!
Toppers!
Snelle afspraak, leenauto en goede snelle service. Laagdrempelig, professioneel en altijd vriendelijk!
Reparaties worden correct en geheel conform gemaakte afspraken uitgevoerd. De omgang met klanten is zeker vriendelijk te noemen. Prima service. Goede verhouding tussen prijs en geleverde prestatie.
Wij komen graag bij bedrijven waar de service goed is en ik een klik met de mensen heb. Ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar je weet wel dat je auto in goede handen is.
Nvt
Gemakkelijk afspraak maken vriendelijk personeel. Heel vakkundig.
Snelle en professionele service
Vriendelijk personeel, goeie prijzen en alles op tijd klaar.
Ik heb lekker op mijn laptop zitten werken en mijn auto rijdt weer top!
niets aan toe te voegen
Zandzuigerstraat 26