niets aan toe te voegen
Hun kwaliteit, klantgerichtheid en vriendelijkheid staat al jaren op hoog niveau. Het is fijn om bij Mark Mobron en zijn team klant te zijn!
Team van Mobron Almere-Buiten heeft tussendoor snel een bandenwissel in orde gemaakt, net voor de verwachte sneeuw, temperatuur val. Ik kom graag terug bij deze Vakgarage vanwege kundigheid, efficiëntie en prijs stelling.
Ik kon snel terecht voor een apk en onderhoud. Afgesproken dat er na de apk zou worden gekeken naar wat de auto voor onderhoud nodig had. Netjes contact gehouden en voorgelegd wat er gedaan moest worden. Prima communicatie en advies. Leen auto was wel een beetje magertjes, verder alles top!
Meedenkend! En gewoon goed werk.
Ik heb goede ervaringen bij Vakgarage Mobron. Ik kom er nu verschillende jaren en ben zeer tevreden. Er is deskundig personeel in dienst, Kom je onverwachts langs omdat de auto een probleem heeft wordt er meteen naar gekeken. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de werkplaats en ze zitten op een gunstige plek.
Ik kom bij Mobron om mijn banden te wisselen van zomer naar winter en andersom. Het personeel is altijd vriendelijk en denken mee. Tijdens de bandenwissel moet je even wachten en uit de gesprekken die ze voeren via de telefoon met de klant, zeggen ze wat het probleem is en wat de oplossing is. Bij mij zagen ze dat het profiel van de zomerbanden te klein werd en dat ik dat in de gaten moest houden. Ik hoefde niet meteen nieuwe banden, maar ik moest er wel over nadenken.
Top service
Gewoon netjes, goede service en conform verwachting. Lijkt eenvoudig, maar blijft voor veel garages erg lastig. Hier dus niet, positieve uitzondering op de regel.
Koplamp scheen verkeerd na lamp wissel, langsgereden bij Mobron werd gelijk geholpen en toen koffie op was, kon ik weer tevreden op weg.
Keurig netjes gebeld om te overleggen over een reparatie met duidelijke prijsopgave. Vriendelijke ontvangst. Auto weer in prima staat opgeleverd.
Grote beurt aan Peugeot 107 prima uitgevoerd. Telefonisch overleg over extra werkzaamheden en mooi op tijd klaar...TOP en vriendelijk geholpen..
Bij Mobron zeggen ze wat ze doen. Bij onvoorziene zaken wordt er verlegd.
Ik had, met oog op een aanstaande buitenlandse trip, haast met het omwisselen van mijn winterbanden. Ondanks de drukte vonden ze een gaatje en kon ik de bandenwissel op tijd plaats vinden. En dat alles tegen prettig tarief. Aanbevelenswaardig.
Wederom uitstekend geholpen. Werkzaamheden worden vakkundig toegelicht en er wordt met je mee gedacht.
Alles zeer duidelijk uitleg je weet al snel waar je aan toe bent.Geen verkooppraatjes.
Vakkundig en vriendelijk!
Goede en betrouwbare service, denken met de klant mee
Ik heb drie gezinsauto's in onderhoud bij Mobron. Tevens voor alle drie de zomer/winter banden opslag en wisseling. De afspraak is altijd snel te maken op moment wat mij schikt. En ook de prijs is fair.
Altijd correct, op tijd en been verassingen
De kosten voor onze APK i.c.m. kleine beurt (+ verlenging pechhulp) vielen hoger uit dan wij hadden ingeschat en gehoopt, namelijk 769 euro i.p.v. 500 euro. Hierover vroegtijdig grondig ingelicht en alle opties besproken. Uiterst vriendelijk en vakkundig. Auto in perfecte staat aan mij opgeleverd. Zeer tevreden.
Vriendelijke mensen en goed en snel geholpen met de wielenwissel, wat mij betreft volgende keer weer naar Mobron.
Correct uitgevoerde montage van een afneembare Brink trekhaak. Los van de technische uitvoering ervaar ik dit bedrijf als professionele organisatie met goede communicatie. Duidelijk en vriendelijke communicatie is iets wat maar al te vaak onderschat lijkt te worden of volstrekt ontbreekt onder garagebedrijven in Nederland. Deze vlieger gaat niet op voor Vakgarage Mobron. Keep up te good work!
Al jaren komen wij bij Mobron. Er werken heel vriendelijke medewerkers. De service is goed en snel.
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten