Veel deskundig en vriendelijk personeel. Bedankt, jongens!
Heel fijn geholpen.
Erg meedenkende monteurs en eigenaar. Via via terecht gekomen bij Mobron en zou ze bij iedereen willen aanraden. Service met een glimlach
prima service, prijs en kwaliteit staan in verhouding. Vriendelijk personeel
Nemen gelijk de tijd en zijn eerlijk
Kom al jaren bij Mobron,ze zijn eerlijk,duidelijk etc.Kan het iedereen aanraden.
Top gewerkt aan me auto, ben er helemaal blij mee
Deskundig advies. Snel en prima geholpen. Gratis leenauto ter beschikking. Service met een glimlach.
Prima geholpen Vriendelijke hulp
Mijn auto moest onverwacht tussendoor voor een flinke klus terwijl ik de auto niet kon missen en ze het eigenlijk heel druk hadden. Maar ze hebben het gefixt en veel sneller dan verwacht was de auto klaar! En voor de tussentijd dachten ze heel fijn mee over vervangend vervoer. De auto rijdt nu als een zonnetje! Echt een fijne garage met (heel vriendelijke) vakmensen waar je op kunt vertrouwen.
reparatie goed uitgevoerd.
Super snel geholpen ook zonder afspraak om 2 lampen te vervangen.
Er wordt goed meegedacht in oplossingen. Er wordt eerlijk gehandeld. Je wordt als klant netjes te woord gestaan. Als er iets uitgezocht moet worden, wordt er daarna keurig overlegd.
Mobron geeft zeer goede service en advies, je wordt eerlijk en vriendelijk behandeld. Zijn tien keer beter dan menige merkdealer. Zeer aanbevelings waardig!
Zeer Tevreden
Dit is de garage waar mijn auto altijd naar toe gaat. Ze werken netjes en snel. En ik kan zonder problemen een leenauto meenemen.
Kon meteen terecht met drukke uitlaat
goed en snelle service
We waren er voor t eerst. Keurig geholpen. Alles volgens afspraak. Er moest veel gebeuren maar ik vertrouw er wel op dat dit inderdaad zo was.
Zie boven.
No-nonsense. Fijne garage. Transparant.
M’n auto kwam voor een beurt, daarbij is de auto na gelopen, en ben ik op de hoogte gesteld wat eraan moest gebeuren door middel van heldere communicatie. Ik kreeg een leenauto mee, zodat ik mobiel bleef. Het is snel gerepareerd. M’n auto rijd weer als nieuw aan.
Altijd vriendelijk en ze denken met je mee en geven tips!
Zeer goede communicatie, informatie en service.
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten