Wordt netjes te woord gestaan en vakkundig geholpen met de juiste uitleg over het probleem met de auto en wat er gedaan zou moeten worden.
Altijd zoeken ze tijd voor je. Nooit lang wachten. Vooraf prijsindicatie. Prijs verhouding zeer goed. Vriendelijk personeel en altijd een lach en grap. Zeer prettig
Als nieuwe inwoner van Almere was ik op zoek naar een goede en eerlijke garage. Na alleen maar positieve reviews heb ik besloten om mijn auto een grote beurt te laten uitvoeren bij Vakgarage Mobron. Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen en een duidelijke uitleg over de procedure en prijs gekregen. In de loop van de dag een telefoon gekregen met wat de noodzakelijke werkzaamheden zijn en een paar advies dingetjes. Uitleg was erg duidelijk en in de lijn der verwachting. Duidelijk een prijs afgesproken en wat wel en niet uitgevoerd zou worden. Einde van de dag mijn auto opgehaald met nogmaals uitgebreid uitleg wat er allemaal was uitgevoerd. Ondanks dat het meer tijd heeft gekost om de werkzaamheden uit te voeren is de prijs niet verhoogd, dat noem ik service.
Transparant en geen verrassingen. Een garage die ik iedereen kan aanbevelen.
Zo als altijd super, vriendelijke, eerlijk, behulpzaam
Staan altijd voro ons klaar, prima service. Gr Blokland Verhuizingen
Ben 2,5 jaar klant bij Mobron. Iedere keer wordt je goed geholpen, en worden er duidelijke afspraken gemaakt. Prima vakgarage.
Ik ben nu een aantal jaren klant bij vakgarage Mobron en heb daar verschillende auto's in onderhoud. Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid en duidelijke uitleg over reparaties. Er wordt meegedacht over onderhoud wat meteen moet gebeuren en wat op een later tijdstip gedaan kan worden. Ik kan vakgarage Mobron aan een ieder aanbevelen.
ze hebben altijd tijd om je band even te repareren voor maar €17,50! ik kon 16:30 zelfs nog terecht.
Was snel aan de beurt, kon wachten en auto was klaar voordat de koffie op was. Topservice!
Renault Espace aangeboden bij Mobron ivm defecte airco. Wat aanvankelijk simpel leek bleek toch een gecompliceerde elektrische storing te zijn. Na plan van aanpak en de nodige analyses, airco stuurcomputer vervangen, ander compressor en een relais vervangen. Al met al een hele klus want het gehele dashboard moest eruit. Het devies van Mark Mobron, filiaal beheerder is “we komen er altijd uit” Dit devies is echt waargemaakt, Airco doet het weer geweldig. Gehele Mobron Almere-Buiten Team bedankt!!
snelle service
Geeft offerte en feen extra achteraf kosten
We zijn weer super geholpen!
Vriendelijk en duidelijke probleem analyse Met vooraf een offerte dat je tijd om de keuze kunt maken
Ik voel me serieus genomen.
Mijn auto weer piekfijn in orde en vooraf een prijsopgaaf gehad dus geen verassingen achteraf. Verder stond er een leenauto klaar wat ook een fijne service is.
Zeer goed.
De auto heeft weer een prima onderhoudsbeurd gekregen.
Vooraf heldere analyse mbt dieselgeur in de auto en herstelwerkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd. Geen onverwachte bijkomende kosten of tegenvallers. Gedurende de reparatie kosteloos een nette leenauto meegekregen.
altijd goed
Mijn auto( Renault Espace 2002) gebracht met ernstige motorstoring.De 2 katalysatoren bleken verstopt. een deel in het uitlaatspruitstuk moeilijk verkrijgbaar maar is toch gelukt. Tevens direkt de bobines en injectoren vervangen. Alles binnen een paar werkdagen gerealiseerd. Supersnelle service en het rijdt weer. Grote klasse.Bedankt.
Mijn ervaring is goed
Snel vriendelijk en vakkundig