Probleem na een pechmelding. Volgende dag snel opgelost en verholpen.
Veel aandacht en duidelijkheid. Binnen de mogelijkheden snel geholpen.
Nvt
Snel,duidelijk en je wordt op tijd op de hoogte gehouden,wat de status van hé auto is.
Service uitstekend. Prettig personeel.
Al jaren klant bij Mobron. Altijd goede service en duidelijk in wat er gedaan moet worden. Prima bedrijf!
Alle werkzaamheden worden overlegd en er wordt niet geprobeerd onnodige reparaties in rekening te brengen.
Snel even tussendoor de oorzaak van een melding van de auto achterhalen en voor je het weet ook repareren
Vakkundig en prettig personeel, service altijd goed en open en eerlijke communicatie, zeker een aanrader..
Altijd conform afspraak en goede service
Klantvriendelijke en ervaren medewerkers
Weer naar Mobron voor regulier onderhoud aan mijn auto. En alweer niet voor verassingen worden gesteld. Uitstekende communicatie van allen die daar werken. Duidelijke prijsafspraken zodat je weet waar je als klant aan toe bent. Dus.........alweer prima. Aanrader
Kom hier al een tijdje! Super goede service! Ze zijn super aardig en zijn erg klantvriendelijk.
Prettig
Ik wordt vriendelijk en duidelijk geholpen door mensen die met je mee denken en er niet meer van maken dan het is.
Bij het aanhoren van het probleem direct hierop geanticipeerd, duidelijk gemaakt wat er aan oplossingen zijn. Ook het kostenplaatje duidelijk weergegeven. Maar ook een duidelijke communicatie tijdens de reparatie. Geen poeha. Voor mij een verademing ten opzichte van de merkdealer. Dus voorlopige conclusie: dit wordt onze vaste vakgarage.
Er zat wat slijtage tussen de onderhoud werkzaamheden. Voor een veilige maar voordelige oplossing gezorgd. Heel prettig.
Duidelijk en flexibel
Altijd wel een goed gevoel gehad allen bij de laatste apk had ik wel wat twijfel over het advies. Hij gaf dat ik nieuwe schokbrekers moest hebben en dat ik het verschil wel zou voelen met rijden. ik rij over hobbels heen en voel nog altijd hetzelfde als voorheen. Tip hou een vaste baliemedewerker achter de balie waar mensen vertrouwd mee zijn.
Vakbekwaam en servicegericht. Meedenkers.
Fijne en eerlijke garage. Ze doen wat echt nodig is en wat je vraagt.
Prima en eerlijk. Doen alles in overleg. Nemen de tijd om iets uit te leggen.
Kom maar even langs dan kijken we even en ze repareerde het ook meteen was top
kwaliteit goede service en kwaliteit monteurs
Vlotte service, leenauto, keurig eerst offerte voor wat er extra gedaan moest worden en voor wat er aan zit te komen.. en snel geholpen! Dank jullie wel!
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten