Persoon geeft goede en eerlijke informatie en overlegt
Vakmensen die zeer behulpzaam zijn!
Zijn betrouwbaar en hebben een goede service Tevens erg klantvriendelijk
Super fijne garage Snelle reactie duidelijke comunicatie Fijn personeel
Altijd geweldige service!
Super bedrijf en super team
Zij maken tijd voor je zo mogelijk, en heel klantvriendelijk.
Het wisselen van garage is vaak erg lastig. De andere garage had je een band mee gebouwd. De eerste ervaring is geweldig. Erg aardig maar vooral meedenkend. Een prettige ervaring.
Ik wordt elke keer weer goed geholpen met een uitstekende service.
Vriendelijk en vakbekwaam
Distributieriem moest vervangen. Helder verhaal net prijzen duidelijk vooraf! Kreeg foto’s te zien achteraf met uitleg. Aardige mensen, was een fijne ervaring!
Prima garage Kom hier al jaren Deskundig en vriendelijke Medewerkers
Prima, klantvriendelijk en deskundig bedrijf
Onverwacht pech, er wordt meegedacht en meteen gehandeld, echt super service!
Mijn ervaring met medewerkers en de service is uitstekend.
Professioneel personeel. Zeer klantvriendelijk gericht
Goed contact, snelle service, en goede tips wanneer zij een service niet aan bieden in hun garage.
Mijn oude autootje heeft aardig wat defecten gehad de laatste tijd. Ze belden mij op om te overleggen of het nog wel het geld waard was om de auto te repareren. In overleg besloten om dit niet te doen. Super aardig omtrent de prijs van de laatste reparatie. Veel goede tips gekregen voor een nieuwe auto. Inmiddels eentje gekocht, maar al vrij snel een kapot lichtje in de koplamp. Balen, maar ik kon vandaag direct terecht en terwijl ik wachtte hebben ze het gemaakt. Ook nu weer een vriendelijke prijs, ook al kom ik voorlopig hopelijk wat minder met m’n nieuwe auto. Kortom, super aardige mensen, denken echt mee en zorgen goed voor je auto.
Altijd vriendelijk personeel, goede informatie
Aardige mensen die er werken. De klus was snel geklaard en ik kwam onaangekondigd.
Afspraak voor APK en kleine beurt was makkelijk en snel gemaakt en gratis vervangend vervoer kon meteen bij geregeld worden. Duidelijke afspraken en prijsopgave, eerlijk advies.
I had a great experience here, everything was clearly explained and detailed on paper and verbally. Finally a garage that is up to my high expectations!
Betrouwbaar en snel
Voor het 2de jaar (apk en onderhoud) kom ik bij vakgarage mobron en zeer tevreden over de geleverde diensten.
Fijne garage , duidelijk met afspraken en goede monteurs met verstand van zaken
Zandzuigerstraat 26
1333 HD Almere buiten