Goed geholpen, meedenken over vervoer van en naar huis/garage. Goed werk gedaan
Goede signalering van te verwachten mankement en dit tijdig verholpen.
Erg prettig bedrijf. Afspraken worden nagekomen, goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Altijd behulpzaam, meedenken en vriendelijk Snelle reparaties Duidelijke communicatie
Goede prijzen,vriendelijk personeel,en kijkt verder dan alleen de ter repareren onderdelen.
Service en het ontvangst met mooi koekje en koffie geweldig en dan komen ze nog vragen welke krant wilt u lezen gewoon toppers allemaal vooral die mooie dame bij de receptie .
Wordt altijd snel en correct geholpen, en vriendelijke mensen
Apk keuring en kleine beurt van mijn auto. Goede communicatie, flexibel. Kon mijn auto door omstandigheden pas later ophalen, was geen enkel probleem. Al vele jaren zeer tevreden klant.
Wij hebben bij vd Klij een occasion gekocht van 14 jaar oud. Patrick heeft ons prima geadviseerd en geholpen bij onze keus. De occasion voldoet boven verwachting en we zijn heel blij dat we bij vd Klij onze auto hebben gekocht. Wij komen zeker terug voor een volgende auto of voor onderhoud en apk van onze auto’s. Patrick en garage vd Klij bedankt voor ons prettige contact.
Startbougis vervangen conform planning, maar we waren iets te laat. Planning werd aangepast, werk uitgevoerd en met een heerlijk soepel rijdende motor weer verder. Klasse dank! Bart
apk en reparatie goed uitgevoerd
De keren dat wij met onze auto's bij Van der Klij zijn geweest, zijn wij altijd snel, vakkundig en vriendelijk geholpen! Hier kunnen nog veel andere autobedrijven van leren!
Wij zijn langs gegaan vanwege een aantal problemen met onze auto die wij niet bij hun hebben gekocht. Ze hebben de auto nagekeken en advies gegeven over hoe wij deze problemen op kunnen losse/laten repareren.
Fijn bedrijf. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een aanrader.
Ik ben erg tevreden over de service. Er wordt altijd meegedacht en het personeel is zeer vriendelijk. Een fijne locatie met een mooie garage
Een bedrijf die je je auto toevertrouwd. Goede service en eerlijke prijzen.
Heel goede en nette service
Ze staan altijd voor je klaar,en overal verstand van!! Een heel mooi pand met een mooie werkplaats waar ze met veel zorg omgaan met je wagenpark!
beste garage waar ik ooit ben geweest
Mijn vader was zeer tevreden
Vriendelijk en goed geholpen. Kon meteen terecht.
De Aaldor 3 A
4191 PC Geldermalsen