Vriendelijk en professioneel en denkt mee naar een juiste oplossing
Heel vriendelijk en altijd een oplossing voor het probleem en snel opgeloste
Het is altijd perfect voor elkaar bij Garage van der Klij, nu al meer dan 10 jaar, maar dit keer was het de rijksdienst voor het wegverkeer opgevallen dat de kilometerstand van de APK niet consistent was. Dit doorgegeven aan van der Klij, die dit ook nu weer direct oppakte en als 'gestoken door een bij' de typo snel oploste en het resultaat terug meldde.
Super fijne service. Meedenken en zeer vriendelijk
Heel vakkundig en ze geven je een vertrouwd gevoel.
Als ik een afspraak wil naken kan ik altijd gelijk terecht en wordt ik deskundig geholpen.
Onderweg naar Parijs kwam ik met pech stil te staan bij Geldermalsen. Vakgarage van der Klij heeft mij super geholpen! Mijn auto is binnen een paar uur gemaakt waardoor ik gauw mijn weg kon vervolgen! Alle lof voor de goede en klantgerichte service van van der Klij!
Prettig (eerste) contact gehad met deze vakgarage. Vanaf het moment van binnenlopen tot en met het (gewenste/afgesproken) eindresultaat heb ik het contact ervaren als een efficient en effectief proces. Top dienstverlening!
Top service en zeer deskundig
Altijd zeer vriendelijk geholpen! Prijs afspraak voor en na klopt exact. Ondanks een half uurtje rijden van mij kom ik graag daar voor een beurt ed.!
Is zeer goed voor zijn klanten vriendelijk behulpzaam komt afspraken naar en werkplaats en showroom zien er prachtig uit.
Ik rijd er speciaal een uur heen omdat ik hier altijd goed geholpen word en met een goed gevoel weg loop na het onderhoud. Top garage.
Tevreden
Één goede garage met kwaliteit en als er wat aan de auto is komen ze hem ophalen als ik er niet naar toe kan rijden heb het wel anders mee gemaakt dat je maar uit moest zoeken om bij de garage te komen
zoals in het verleden een af spraak met Frans Jan en dat is tot heden allemaal netjes verlopen en de klant is te vreden.
Het probleem was snel gevonden en verholpen.
Altijd een vrolijke blik en goede, snelle service .
Altijd fijn hoe er meegedacht en overlegd wordt bij het oplossen van problemen! Supertevreden!
Op de dag van bezichtiging, reden wij schade met onze inruil. Ze zijn daar buitengewoon coulant mee omgegaan. Het pand is een toonbeeld van ruimte en reinheid. Gastvrije, vriendelijke ontvangst, ook in deze moeilijke tijden met Covid. Onze aankoop had nog enkele verbeteringen nodig. Direct geregeld, wij konden erop wachten, waar vind je dit nog? Groot respect en een dikke pluim voor Patrick en zijn team. Vaklui !
Topservice en zeer klantvriendelijk. Ze komen hun afspraken na, zijn zeer professioneel en vakkundig. Zeker een aanrader!
Netjes correct en afspraak is afspraak En bellen netjes als er onverwacht meerwerk bij komt voor overleg.
Betrouwbare autodealer.
In oktober 2020 een mooie BMW cabrio aangeschaft bij van der Klij, hij stond te shinen in de showroom. Goede km stand, netjes onderhouden en redelijke prijs. We konden hem niet laten staan dus proefrit gemaakt en de koop gesloten. Op zeer vriendelijke en professionele wijze geholpen door Patrick en een nette prijs voor onze oude auto gekregen. Helemaal happy kwamen we er toch achter dat er het één en ander aan de auto mankeerde, dus terug naar Geldermalsen. Was geen probleem, auto kon ik langs brengen en kreeg 2 weken lang een gratis leenauto ,want zo lang duurde de reparatie (onderdeel ontbrak) . Uiteindelijk rijden we nu een nette auto waar de nog veel kilometers in hopen te maken, met dank aan Patrick en FransJan door de nette afhandeling en vakkennis van FransJan. ( hun collega's kennen we niet maar zijn vast even deskundig) Alles bij elkaar ,een aanrader als je het gevoel wil hebben dat je er als klant toe doet en serieus wordt genomen.
Een afspraak via internet gemaakt voor onderhoud en keuring van mijn auto. Ik kon zeer snel terecht. Uitstekend geholpen en tijdens het wachten goede koffie. Goed werk voor een uitstekende prijs.
Vandaag 16maart met de Camper geweest voor Multiriem vervangen was bij Mercedes pfff zegt genoeg de pfff. FransJan zegt Cees geef even copy op de mail kenteken en hop belde kom maar langs en binnen half uur gemonteerd en afgehandeld. Wat een Top goser die FransJan . Dus camperaars hop naar Geldermalsen ze kunnen daar echt ALLES tegen zeer nette prijzen . Mvrgr Cees van Suylekom.
De Aaldor 3 A
4191 PC Geldermalsen