Fijne service met gratis leenauto, meedenken met wat mijn auto en ik nodig hebben en snelle service zowel bij het maken van afspraken als de uitvoering van werkzaamheden. Tevreden klant!
Altijd en goed geholpen worden
Prima garage, kundig personeel en is gewoon eerlijk wat nodig is qua onderhoud en wat (nog) niet. Helaas vaak genoeg anders meegemaakt.
Zoals altijd, super klantvriendelijk en top service. Geheel volgens de afspraken qua tijd en prijs. Ga zo door!
prettige en goede ontvangst.
Kan snel terecht als er iets aan de hand is, prijs is eerlijk en gezellig personeel.
Mijn ervaring met Vakgarage Van der Klij is uitsluitend positief. Deze mensen koppelen vakmanschap aan vriendelijkheid. Ze maken, zeker in geval van nood, altijd tijd en zoeken samen met de klant naar de beste oplossing. De chef garage is een duizendpoot en vraagbaak voor iedereen en weet de oplossing al bijna voor het probleem zich voordoet. Ik beveelt deze garage voor al uw reparaties ,ongeacht het merk, van harte aan.
Zeker al 15 jaar kom ik voor bijna al onze autoreparaties, onderhoud en Apk-keuringen bij Vakgarage van der Klij. Zelfs carrosseriewerk laat ik het liefst door hun regisseren. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze (gaan) doen. Mijn huidige auto 3 jaar geleden ook bij hun gekocht en ook daar ben ik heel blij mee. Betrouwbaar, accuraat gecombineerd met gedegen actueel vakmanschap. Het is voor ons niet naast de deur, om het zomaar te zeggen, maar we rijden er graag voor om en de vervangende auto's zijn jong, meestal gratis, staan altijd klaar, schoon en afgetankt.
Goed, vriendelijk en snel geholpen.
Al jaren doet deze vakgarage het onderhoud/serviceapk aan ons wagenpark tot volle tevredenheid. Hier staat service met een hoofdletter S geschreven.
snel en goed geholpen
Echte vakgarage met topmonteurs die hun vak goed verstaan. Mijn ouders komen al ruim 25 jaar bij Ronald en zodoende ben ik daar ook terecht gekomen. En ondertussen al jaren vaste klant Zowel onze prive als werk auto is hier voor onderhoud en reparatie. Frans-Jan weet precies wat onze auto's nodig hebben Overlegt netjes zonodig en denkt ook mee naar oplossingen indien die nodig zijn. Zo weten we altijd waar we aan toe zijn en komen we niet voor onverwachte verassingen. Wij hebben volledig vertrouwen in deze vakgarage en gaan ook nergens anders heen voor kleine of grote dingen rijden wij naar van der klij.
Heel klant vriedelijk en altijd goede afspraaken
Goede service. Bijvoorbeeld omdat je snel terecht kunt, gratis leenauto krijgt en je op de hoogte gehouden wordt. Er wordt meegedacht over noodzakelijke en preventieve reparaties. Ze weten wat ik belangrijk vind. Erg tevreden!
Afspraken worden nagekomen
Afspraak gemaakt. Na 1.5 uur auto gereed volgens afspraak. Mooie prijs niet te duur. Vriendelijk en kundig personeel.
Afgelopen maand ben ik bij deze vestiging van Vakgarage geweest waar ik goed geholpen ben voor mijn jaarlijkse APK. Vriendelijke medewerkers waar klantenservice hoog in het vaandel staat. Alles is snel en zorgeloos geregeld en ben zeer over de service te spreken. Voor mij een echte aanrader dus
Altijd warme welkom. Duidelijke afspraken. Ook over de prijzen. Ga zo door!
Komt professioneel over en heeft verstand van zaken Stelt leenauto kosteloos (behalve brandstof uiteraard) te beschikking.
Goede en betaalbare garage en ik denk na overname nog beter voor de " gewone man"
Mijn ervaring is al jaren perfect. Goede service en telefoonisch ook voor een kleine of grote reparaties. Ondertussen al jaren vaste klant.
Zie hierboven. Ga zo door. Andere bedrijven kunnen zeker wat van jullie leren!
Zeer professioneel, vakkundig en een uitstekende service. Een aanrader!
zoals altijd. Vriendelijk personeel vakundig personeel geven goede advies en staan zekers voor de klanten klaar. En altijd in voor een dol en grap Nu nog alleen mijn auto straks mijn werkbus daar ook in de onderhoud.
Ik trof een nette garage waar ik meteen op mijn gemak voelde, de medewerkers waren vriendelijk en hulpvaardig en ook na de aanschaf werd ik keurig netjes geholpen met een klein mankementje aan de auto.
De Aaldor 3 A
4191 PC Geldermalsen