Klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar
klantvriendelijk
Heel behulpzaam. Auto word goed onderhouden. En heel vriendelijk team
Zeer goed geholpen met de zoektocht naar een voor ons nieuwe gebruikte auto. Vriendelijk en kundig personeel dat altijd voor je klaar staat.
Voor de reparatie wordt uitgevoerd is er altijd contact over de uit te voeren werkzaamheden en de te verwachten kosten. De auto wordt iedere keer weer keurig afgeleverd, waarbij zelfs bij de jaarlijkse beurt de vloermatten worden gezogen.
Zeer professioneel en kundig
Altijd goede en vriendelijke service en hoge mate van kwaliteit.
Binnen 1 dag was mijn lekke band vervangen. Tussendoor vriendelijk op de hoogte gehouden. Zeer tevreden.
zoals het hoort, lekker gewoon
Oké
DT Service is absoluut een top garage. De monteurs zijn goed geschoold en up to date. Daarbij krijg je eerlijk advies en zijn erg behulpzaam.
Van te voren netjes een email met de kosten en de afspraak ter reparatie en wordt keurignetjes en naar mijn zin uitgevoerd
Goede service en goede afspraken
Geweldige meedenkende vakmensen.
Het mankement (accu) was gauw gedetecteerd en na overleg over de kosten snel verholpen. Het afstellen is later gebeurd en dat bracht nog iets aan het licht.
Uitstekend geholpen overal mee als er wat is bellen ze vantevoren heel vriendelijk en super goed
oke
service is goed
Fijn personeel goed geholpen
Goede ervaring
prima.service
Ben keurig gebeld over wat er mankeerde en ook de prijs daarbij… alles is keurig gegaan
Persoonlijke benadering met duidelijke afspraken
Bij deze garage sta je nooit voor een "dure" verrassing. Er is goede communicatie over te maken kosten ,"onnodige" onderdelen of handelingen wordt je niet mee opgezadeld.