Ondanks dat ik voor de eerste keer bij uw garage om een reparatie kwam werd ik super vriendelijk behandeld. De gemaakte reparatie is naar volle tevredenheid gedaan.
Auto voor APK en bandenwissel gebracht. Hebben ze meteen gecontroleerd of er nog een beurt uitgevoerd moest worden. Dat was ook zo en is dezelfde dag gedaan. Fijn dat alles in één dag geregeld was! Erg blij mee!
Eenvoudig om een afspraak te maken. Vragen worden duidelijk beantwoord en ook via de mail wordt er gereageerd. Afspraken worden nagekomen. Kortom een prettige ervaring!
Prettig geholpen. Je merkt dat er vanuit de klant wordt gedacht.
Zie boven
Zij denken op alle vlakken mee zodat de klant de juiste keuze kan maken zowel materieel als financieel. Soms denken ze wel eens verder dan je mag verwachten. Ze geven je dan ook echt de ruimte om mee te denken en zoeken ze naar andere of zelfs aanvullende oplossingen.
Toppie
Na APK een storingsmelding, was een sensor beschadigd. Sensor kosteloos vervangen. Punt van aandacht is dat de controle van de uitgevoerde werkzaamheden wat beter moet. Na het vervangen van de sensor de bandenspanning niet gecontroleerd en er miste ventiel dopjes.
super snel en vriendelijk geholpen
Ik werd naar volle tevredenheid geholpen. Vriendelijk ontvangen en voor een goede prijs een trekhaak laten monteren. Vakkundig en prijs goed in verhouding.
GEWELDIG.
Gewoon een goeie garage
Ik ben al jaren klant bij deze garage. Goede service. Klantvriendelijke mensen. Een super grage!!!
Prettig contact, en duidelijkheid over de kosten
Na de jaarlijkse beurt was weer alles in orde. Maar helaas bij een volgende rijbeurt een paar dagen later, ging er toch een lampje branden. Een nieuw onderdeel bleek iets te mankeren (riem was vervangen, maar bleek een scheurtje te hebben). Auto moest in de garage blijven en het onderdeel is kosteloos en met voorrang veranderd. Snelle service en geen gezeur over kosten of zo, nee, met een snelle actie was uiteindelijk toch alles in orde. Dank.
altijd een vriendelijk welkom en als er problemen zijn is er snel een oplossing ,deze garage kan ik bij alle kennissen aan bevelen
Ik belde in de ochtend en uit mijn werk kon ik gelijk terecht en hebben mijn autoband gelijk gemaakt
Prima garage
Prima garage,net personeel.
Je wordt van te voren netjes gebeld wat voor reparatie en de kosten daar van je komt dus niet voor verrassingen te staan
Top zaak!
Goede monteurs.altijd tijd voor je.Koffie altijd klaar..dus een goede ervaring.