Ik ben snel en vakkundig geholpen
tevreden
vriendelijk personeel en een goede service
Duidelijkheid met een beurt weet precies waar je aan toe bent
De service was snel en goed! Er werd netjes overlegd en uitgelegd wat er moest gebeuren (voor de APK) Wat mij betreft een aanrader :)
De medewerkers zijn erg vriendelijk en we worden altijd super goed en professioneel geholpen.
Ik heb hele goede ervaring met deze garage. Ik heb altijd vertrouwen gehad om gerust mijn auto te laten onderhouden. Goede afspraken. er wordt altijd voor de reparaties telefonisch op de hoogte gehouden van de kosten. Ik bevel deze garage aan iedereen.
Toop
Altijd bereid om in oplossingen te denken
Prettig in de omgang en leveren vakwerk
Zeer accuraat
Topper
Top lui
Vriendelijk personeel en vakkundig. Geven goed advies en geven duidelijk aan wat je kunt verwachten.
Goed zo is maar geen koffie!
Vriendelijk, snel en goed geholpen
Is goed je wordt goed geholpen en ingelicht over eventuele extra kosten
Heb een afspraak gemaakt voor een apk beurt en ben goed te wordt gestaan en de auto 8.00 uur gebracht en ze bellen als er wat is en overleggen wat ze willen doen en zeggen dan ook hoe duur het wordt en was voor de middag al klaar ben super te vrede ik blijf bij deze garage
Altijd duidelijk vooraf van de te verwachten reparaties en kosten. Op de dag van de reparaties altijd nog een belletje wat ze uit gaan voeren en tegen welke kosten. Zeker aan te raden voor onderhoud van je auto.
de reparatie werd snel opgelost.
Zoek die monteurs als receptie altijd vriendelijk en klantgericht. Helder in uitleg over reparatie en service. Denk mee met de klant en denkt in oplossingen.
Zeer betrouwbaar en vakkundig
Altijd praatje en je kunt altijd terecht
Nvt
Top geregeld